Julebord Stavanger – underholdning/pakker

Våre ølsmakinger er underholdende og full av gode historier. De passer ypperlig som oppvarming til julebordet. Vi leverer også pakker med bord på restaurant.


Enten dere planlegger en helaften med restaurant eller kun en sammenkomst i egen kantine eller andre private lokaler, har Ølakademiet gode alternativer til underholdning.

Hør om de underfundige skikkene som juleblot, ofring og Gulatinglovens nådeløse bestemmelser – mens du på hyggelig og humoristisk vis blir guidet gjennom et utvalg av årets juleøl.

Be om et uforpliktende tilbud på e-post. Velkommen til Ølakadmiet!

Våre partner restauranter presenteres etter sommeren.


Hos oss

I samarbeidspartners lokale

Smaking/kurs med oss i sin helhet, kan kombineres med restaurant etter eget valg …

Hos dere

Julebord i egne lokaler

Smaking i deres kantine eller hjemme. Perfekt start på kvelden med den private følelsen …

Mer informasjon for deg som skal arrangere julebord i Stavanger:

Les mer

Hos oss/partner

Her menes at ølsmakingen/aktiviteten foregår i sin helhet i vår partners trivelige lokale. Dette er oftest Øst Bar eller Finkel, men ved kapasitetsproblemer kan andre alternativer brukes.

På restaurant

Bestiller du en aktivitet gjennom oss kan vi være behjelpelig med å reservere bord på en av våre partner restauranter (kommer høsten 2019) for bespisning. Smakingen/aktiviteten skjer i forkant av maten, og i vår partners lokaler. Merk at dette ikke er samme som restauranten.

Hos dere

Velger dere å holde julebord i egen kantine eller hjemme hos noen – kan vi gjennomføre en smaking/aktivitet hos dere. Vi besørger behovsliste og forslag til øl som skal smakes på, om dette er ønskelig. Dere gjør innkjøpene, og styrer således kostnadene selv.

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? Følg oss gjerne i sosiale medier!

Facebook | Instagram