Bryggekurs – videregående (Bergen)

kr 695,00

Beskrivelse

Lær ølbrygging i dybden!

Varighet: 2½ timer.
Pris: 695,-/person.
Betaling: Ved oppmøte.
Gavekort: Ja. Fyll inn kode ved påmelding. Medbring gavekortet.
Kurssted: Biskopen, Neumanns gate 18, 5015 Bergen.


NB! Krever forkunnskap, les “viktig informasjon”!

Dette videregående kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen. Alle våre bryggkurs-holdere er opplært av utviklerene igjennom et omfattende faglig program. Kunnskap er en av våre verdier, og det er ikke uten grunn at vi er Norges ledende aktør på vårt felt.

Få tips og triks om de små og store detaljene som tar hjemmebrygging til et nytt nivå. Hvilke feller kan man gå i og hva skal man passe ekstra godt på? Underveis smaker vi på noen øl med karakter som synliggjør tematikker.

Bjarte Lie er utdannet diplombrygger fra Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen og har mer enn 25 års erfaring innen ølfaget. Inga Greve er diplombrygger fra samme skole, er utdannet ølsommelier, og har i den senere tiden brygget hos flere mikrobryggerier i inn-og utland.

Viktig informasjon

Kurset passer for den som har tatt kurs i ølbrygging eller har tilsvarende kunnskap, og som har satt flere hjemmebrygg. Rammen er faglig og sosial med dialog i mellom kursholder og deltakerne.

Dette er noen av temaene som tas opp:

  • Råvaregjennomgang av malt – humle – gjær og vann
  • Gjennomgang av hvordan råvarene og tilsetninger påvirker det ferdige brygg
  • Gjennomgang av hvordan bryggeprosessen påvirker det ferdige brygg
  • Ølsmaking og gjennomgang av ulike ølfeil
  • Utveksling av praktiske bryggetips

På dette kurset går vi i dybden. Kurset skiller seg fra bryggekursene våre; her er det ingen demonstrasjon av utstyr eller bryggeprosess. Dette kurset er mer et foredrag, som foregår som en dialog mellom foredragsholder og kursdeltakere. Det er et godt fora, for utveksling av erfaringer og få svar på spørsmål som har dukket opp underveis i din bryggekarriere. For å ha utbytte av dette kurset,  du ha basiskunnskap som nevnt ovenfor.

Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Datoer og påmelding

Datoer og påmelding:

Her finner du oppsatte datoer. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Gjenta påmeldingen for hver deltaker. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Gavekortet skal i tillegg medbringes på kurset – enten som utskrift eller digitalt.

Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtar våre vilkår.


Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kart

Slik finner du fram

Kurssted: Bryggeriet Bar, Zachariasbryggen – Torget 2, 5012 Bergen.Notice: Undefined property: stdClass::$gdpr in /home/olakajiz/public_html/wp-content/plugins/wd-google-maps/frontend/views/GMWDViewFrontendMap.php on line 27
Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bryggekurs – videregående (Bergen)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KursholderGavekort

Kurset er også tilgjengelig som gavekort, en populær opplevelsesgave til den som liker øl! Ønsker du å overlevere gaven selv, la feltene under stå tomme. Da sender vi kun gavekortet til din e-post, som du oppgir i kassen sammen med annen kundeinformasjon.


Gratis tilleggstjeneste: Vi kan sende gavekort til mottaker for deg! Fyll ut feltene, så sender vi ut e-post om formiddagen på valgt dato, men velg aldri samme dato som kjøp foretas.

På lager