Opplevelsesformidler – der sanser og kunnskap møtes
De beste ølsmakingene og kursene om øl, mjød, sider, akevitt, whisky og sake får du hos Ølakademiet. Noen smakinger er i kombinasjon med mat.
PÅSKESALG – 15 % rabatt på kurs/gavekort
Ølakademiet er et folkelig møtested for nybegynneren, men også for den mat- og drikkeinteresserte.
Opplev stemningen med en nøytral og uavhengig aktør – som gir mangfold i utvalg og smak!
Kurskalender – Smakinger og kurs
Kursholderne hos Ølakademiet er sommelierer, bryggere, guider og øldommere for VG.
Alle utvalgt for både å være blant landets beste fagfolk, samtidig som de evner å formidle faget gjennom deltakelse, bruk av sanser, historiefortelling og humor.
Lær norsk drikke med Ølakademiet
Redaksjonelle artikler
Påskekonkurranse – Vinn 10 flaxlodd og påskeegg
Delta i påskekonkurransen og vinn 10 flaxlodd og påskeegg fra Ølakademiet!
Påskecocktailen – Mimosa med norsk sider
Mimosa er perfekt for å løfte stemningen under påskefeiringen med sin sprudlende og fruktige smak!
Gode mat- og drikketips til påske
Påskeguide: Hvilken drikke velger du til påskefeiringen? Her er noen gode tips til solveggen og maten vi spiser i påsken.
Øl til påskemat – gode matøl til påske
I påsken skal det nytes god mat og drikke. Hvilket øl skal du velge til den tradisjonelle påskematen? Vi gir deg noen svar!
Historien og tradisjonen med påskeøl
Tidligere trengte man en anledning for å brygge. Påsken var en slik. Vi gir deg historien og tradisjonen til påskeølet.
Gode drikketips – øl og akevitt til påske
Påsken er her og vi gir deg noen gode drikketips på øl og akevitt, som man kan nyte i solveggen etter en lang skitur.