Digital opplevelse – live ølsmaking i julegave!

0
(0)
Digitale opplevelser. Akevitt-, sider-, ølsmaking eller øl og mat. Foto: Malene Kolstø

Julegavetips til en kollega eller en du er kjær: Opplevelsesgaver er perfekte julegaver til den som har alt. Gi bort en digital smaking, som går live og direkte!

Hva skal du gi i julegave til en kollega eller en du er kjær? Opplevelsesgaver er perfekte julegaver til den som har alt. Å få en opplevelse gir noe fint å se frem til, spesielt i denne tiden vi er inne i nå sier salg- og markedssjef Jørn Tore Persen i Ølakademiet.

Ølakademiet har høy fagkunnskap på områdene øl cider, sake, akevitt og Whisky. Vi er et folkelig møtested og deler gledelig av vår kunnskap og har mange gode opplevelser for den som er glad i god mat og drikke. Våre smakinger og kurs er uformelle og har fokus på god stemning og humor.

Nytt hos Ølakademiet i år er digitale smakinger og kurs, som alle går live og direkte forteller Jørn Tore. Nå kan man oppleve Ølakademiet hjemme i egen stue – hvor man kan stille spørsmål og få svar direkte av kursholderen, som er utdannet Sommelier innenfor sitt fagområde.

På de digitale smakingene forenes sanser med kunnskap. Her lærer man om smak, aroma og serveringen. Samtidig som det formidles kultur, historie og fag.

Ølakademiet jobber etter verdier som kunnskap, engasjement, gjestfrihet og inkludering. Derfor byr vi på oss selv gjennom kunnskap og læring. Vi har tatt den digitale utfordringen og deler vår entusiasme og glede for fagene, og for at våre gjester skal få en hyggelig opplevelse hjemme i egen stue i disse vanskelige dagene forteller Jørn Tore.

Gavekort til digitale smakinger passer godt som julegave, både til venner og kolleger.

En annerledes julegave i et annerledes år.

Digitale_smakinger
En annerledes gave i et annerledes år. Foto: Malene Kolstø

Gavekort er en god løsning under koronasituasjonen

Nå som vi ikke skal samles, mange sitter i karantene eller er isolert er gavekortløsningen til Ølakademiet god å ha. Alt handles på nett og leveres direkte til gavekortmottakeren. Enklere kan det ikke bli!

For at det skal føles enda mer sikkert å handle, har Ølakademiet utvidet alle sine gavekort med 6 ekstra måneders gyldighet. Handler du nå – har gavekortet gyldighet på hele 18 måneder. Det håper de skal gjøre at Covid-19 får god tid til å bli historie før gavekortet går ut.

Sammen med staben i Ølakademiet gleder Jørn Tore seg til å se deg eller dine kjære på kurs, enten via det digitale vindu eller i lokalene på Grünerløkka, når tiden igjen er åpen for det! ❤️

Hvor godt likte du dette?

Ranger det med stjerner!

Snittrangering: 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen rangeringer ennå, bli den første!

Siden du likte dette ...

Følg oss for lignende saker!

Beklager at innlegget ikke falt i smak.

Hjelp oss å bli bedre ...

... hva kunne vi gjort annerledes?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *