Publisert Legg igjen en kommentar

Digital opplevelse – live ølsmaking i julegave!

Digitale julegaver fra Oelakademiet
Digitale julegaver fra Oelakademiet
Digitale opplevelser fra Ølakademiet Foto Malene Kolstø

Julegavetips! Gi bort en digital ølsmaking, som går live og direkte! Online event som engasjerer. Opplev Ølakademiet sammen hjemme i egen stue!

Å få en opplevelse gir noe fint å se frem til, sier salg- og markedssjef Jørn Tore Persen i Ølakademiet.

Ølakademiet har høy fagkunnskap på områdene øl cider, sake, akevitt og Whisky. Vi er et folkelig møtested og deler gledelig av vår kunnskap, og har mange gode opplevelser for den som er glad i god mat og drikke. Våre smakinger og kurs er uformelle og har fokus på god stemning og humor.

Digitale kurs og smakinger

Nytt hos Ølakademiet er digitale smakinger og kurs, som alle går live og direkte forteller Jørn Tore. Nå kan man oppleve Ølakademiet hjemme i egen stue – hvor man kan stille spørsmål og få svar av kursholderen, som er utdannet sommelier innenfor sitt fagområde.

På de digitale smakingene forenes humor med kunnskap. Her lærer man om smak, aroma og servering. Samtidig som det formidles kultur, historie og fag.

Ølakademiet jobber etter verdier som kunnskap, engasjement, gjestfrihet og inkludering. Derfor byr vi på oss selv gjennom kunnskap og læring. Vi har tatt den digitale utfordringen og deler vår entusiasme og glede for fagene, og for at våre gjester skal få en hyggelig opplevelse hjemme i egen stue forteller Jørn Tore.

Gavekort til digitale smakinger passer godt som julegave, både til venner og kolleger.

Julegave med gavekort til alle kurs – levering helt til julaften

Du kan kjøpe alle gavekort hos Ølakademiet digitalt og gavekortet leveres direkte til gavekortmottakeren. Enklere kan det ikke bli! Handler du nå – er gavekortet gyldig i hele 18 måneder.

Staben i Ølakademiet gleder seg til å se deg eller dine kjære på kurs, enten digitalt, i lokalene Grünerløkka eller hos en av partnere i Trondheim, Bergen eller Stavanger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *