Øl og sliders (Bergen)

kr 795,00

Beskrivelse

Lær om øl til hamburger når Ølakademiet viser vei ved å matche øl med slidere. Sosialt og lærerikt – samtidig som det fyller tomme mager.

Varighet: 90 minutter
Pris: 750,-/person
Gruppestørrelse: 12-24
Kurssted: BarKollektiv, Vetrlidsallmenningen 4, 5014 Bergen.


Bergen er blitt en burgerby, og hva bør følge hamburgeren som drikke? Jo, øl! Lær om øl til hamburger, når Ølakademiet viser vei ved å matche øl og sliders – og gir tipsene om bruk av øl i mat.

Ølsmaking hører med og det serveres 3 ulike burgere med noen svært gode kombinasjoner. Riktig øl til burgerne er selvsagt i fokus.

En får vite hvorfor de treffer, og hva man selv skal tenke på når man skal kombinere øl til sliders.  Kurset passer godt for den mat- og drikkeglade!

Vi slår et slag for øl og sliders, velkommen til bords!

Kursene er uformelle, folkelige med fokus på god stemning og humor!

Dette kurset tilbys inntil videre kun for grupper.

Grupper

Informasjon for grupper

Øl og sliders er en fin setting hvor læring er en naturlig del. Kurset utgjør et godt måltid, og er i så måte et godt alternativ til en tradisjonell kveld med øl og burger på en vanlig restaurant. Vårt stalltips som afterwork!

La arrangementet bli et hyggelig lag, med faglige og sosiale opplevelser. En flott aktivitet til teambygging, kick off eller når noen skal belønnes, oppmuntres eller feires.

Vi har selvfølgelig gode, alkoholfrie alternativer til de i gruppen som ønsker det. Vi kan også tilby arrangementet på engelsk.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Priser, øl og sliders for grupper:
Varighet 90 minutter: 795,-/pers

Send en henvendelse her

Kart

Slik finner du fram

Kurssted:
BarKollektiv, Vetrlidsallmenningen 4, 5014 Bergen.