Øl og akevitt smaking

Øl og akevitt smaking. Bilde av råvaren potet.

Bli med på en smaking med det mange regner som Norges «nasjonaldrikk». Akevitt står nemlig sterkt her i landet, og har en lang tradisjon vi kan være stolt av.

  • Pris: 775,-
  • Varighet: 90 minutter
  • Aldersgrense: 20 år
  • Kurssted: Ølakademiet, Thorvald Meyers gate 71a, 0552 Oslo

Øl og akevitt i kombinasjon – et dypdykk i den norske folkesjela

Akevitten er en drikk med mange fornøyelige myter og historier. Opprinnelig var den ment å skulle kurere alle innvortes sykdommer. Den medisinske effekten er litt moderert med tiden, men fortsatt strides de lærde: Kan akevitt fordøye fet julemat?

Vi har fortsatt litt trua.

Vi snakker tross alt om livets vann, og akevitt drikkes ofte sammen med øl. Men hvordan skal man egentlig sette øl til akevitt eller akevitt til øl?

På dette kurset vil du lære mer om sensorikk, råvarer, produksjon, stiler og fatlagring. Det blir selvsagt smaking av både øl og akevitt i kombinasjon.

Bli med på et arrangement med fokus på de stolte norske tradisjonene, i en uhøytidelig og sosial setting.

Kurset passer for alle som elsker øl og akevitt – og har lyst til å lære mer!

Velkommen til en lærerik aften!

Norsk akevitt er noe helt eget

Vis kart

Påmelding til kurs/smakinger er bindende. Ved påmelding godtar du våre betingelser.  

Neste smaking

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort – øl og akevitt smaking

Dette kurset finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om en lokal aktør.

Øl og whisky smaking – alternativer