Bryggekurs Pluss (Oslo)

(3 omtaler)

kr 1.695,00

På lager

Vi kan levere gavekortet for degGratis leveringstjeneste
Ønsker du gavekortet levert kun til egen e-post, la feltene under stå tomme.

Vi kan levere gavekortet direkte til mottaker for deg! Fyll ut navn og e-post til den som skal ha gavekortet, skriv en personlig hilsen og velg dato for utsendelse. Da sender vi gavekortet på e-post til jubilanten om formiddagen på valgt dato!

Beskrivelse

Eksklusivt bryggekurs som lærer deg ølbrygging fra grunnen. Kurs utviklet av fagfolk. Måltider inkludert. Gavetips: Gavekort levert omgående til din e-post!

Informasjon om påmelding1. Informasjon
Har du gavekort eller ønsker å melde deg på kurs? Gå til steg 2.
Slik betaler du3. Betaling
Meld deg på valgt kurs via steg 2. Betaling skjer ved oppmøte. Har du gavekort tar du dette med.


Varighet: 4½ timer
Pris: 1.695,-/person
Kurssted: Ølakademiet AS, Thorvald Meyers gate 71A, Inngang Nordre Gate, 0552 Oslo


Velkommen til et eksklusivt og sosialt grunnkurs i ølbrygging. Kurset starter med frokost, og du får også ølsmaking og varm lunsj inkludert i prisen.

Her lærer man ølbrygging fra A til Å for nybegynnere. Etter endt grunnkurs kan man lage sitt eget øl.

Kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen. Ofte er en av disse også kursholder. Kunnskap er en av våre verdier, og det er ikke uten grunn vi er Norges ledende aktør på vårt felt.

Dette fire-timers kurset i ølbrygging har som mål at du som deltaker skal lære å brygge øl, med kunnskap nok til å unngå de mange fallgruvene i bryggeprosessen.

Datoer og påmelding

Datoer og påmelding:

Her finner du oppsatte datoer. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Gjenta påmeldingen for hver deltaker. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Gavekortet skal i tillegg medbringes på kurset – enten som utskrift eller digitalt.

Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtar våre vilkår.


Kart

Slik finner du veien

Oppmøte: Ølakademiet AS, Thorvald Meyers gate 71A, Inngang Nordre Gate, 0552 Oslo.


3 omtaler for Bryggekurs Pluss (Oslo)

  1. Per Harald Mathisen

    Takk for en flott opplevelse. Jeg fikk Bryggekurs Pluss i gave av min samboer. Med 56 batcher øl i “erfaring” tenkte jeg mitt om hva jeg kunne få ut av dette. Men joda. Her kom kunskapsperlene som perler på en snor. Med flott lokaliteter, proffesjonelt opplegg, og foreleser så kunnskapsrik at man skulle tro han var født med “ølfat på beina” så ble dette en hyggelig og rikholdig dag med hygge, god mat og masse kunnskap med i bagasjen hjem. Vi følger med og har bestemt oss for å få med oss mer av kursrekken som dere tilbyr. Gleder oss til å sees igjen. Takk igjen for en flott dag på Ølakademiet.

  2. Per Harald Mathisen

    Takk for en flott opplevelse. Jeg fikk Bryggekurs Basic i gave av min samboer. Med 56 batcher øl i “erfaring” tenkte jeg mitt om hva jeg kunne få ut av dette. Men joda. Her kom kunskapsperlene som perler på en snor. Med flott lokaliteter, proffesjonelt opplegg, og foreleser så kunnskapsrik at man skulle tro han var født med “ølfat på beina” så ble dette en hyggelig og rikholdig dag med hygge, god mat og masse kunnskap med i bagasjen hjem. Vi følger med og har bestemt oss for å få med oss mer av kursrekken som dere tilbyr. Gleder oss til å sees igjen. Takk igjen for en flott dag på Ølakademiet.

  3. Harry Herland

    Interessant, hyggelig og godt gjennomført bryggekurs gjennomført med stort engasjement og solid fagkunnskap. Skaper samtidig en trivelig stemning gjennom ekte lidenskap for øl og brygging.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *