Bryggekurs Pluss (Oslo)

kr 1.695,00

Bryggekurset er også tilgjengelig som gavekort, en populær opplevelsesgave til den som ønsker å lære å brygge øl.

Valgfri tilleggstjeneste:

Vi kan sende gavekort til jubilanten for deg! Fyll ut nedenfor, så sender vi ut e-post om formiddagen på valgt dato. Helt gratis!

NB! Ønsker du å overlevere gaven selv, la feltene stå tomme! Velg aldri dagens dato. Ønsker du levering samme dag, la dato stå tomt.

På lager

Varenummer: OSL22 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Lær å brygge øl med Ølakademiet …

… når vi holder et eksklusivt og sosialt grunnkurs i ølbrygging. Kurset starter med frokost, og du får også ølsmaking og varm lunsj inkludert i prisen.

Her lærer man ølbrygging fra A til Å for nybegynnere. Etter endt grunnkurs kan man lage sitt eget øl.

Kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen. Ofte er en av disse også kursholder. Kunnskap er en av våre verdier, og det er ikke uten grunn vi er Norges ledende aktør på vårt felt.

Dette fire-timers kurset i ølbrygging har som mål at du som deltaker skal lære å brygge øl, med kunnskap nok til å unngå de mange fallgruvene i bryggeprosessen.Nyttig informasjon

Varighet: 4½ timer
Pris: 1.695,-/person
Betaling: Ved oppmøte
Gavekort: Ja. Fyll inn kode ved påmelding. Medbring gavekortet.
Kurssted: Ølakademiet AS, Thorvald Meyers gate 71A, Inngang Nordre Gate, 0552 Oslo

Påmelding

Datoer og påmelding:

Her finner du oppsatte datoer. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Gjenta påmeldingen for hver deltaker. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Har du gavekort skal dette, i tillegg til og fylles ut ved påmelding, alltid medbringes til kurset – enten som utskrift eller digitalt. Flere av våre gavekort-typer krever scanning av kode ved oppmøte. Merk at kurset kan ha avvikende ukedag og forskjellige klokkeslett:

Lørdager kl. 10:00

*Avvik kan forekomme.

Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtar våre vilkår.


1 omtale for Bryggekurs Pluss (Oslo)

  1. Harry Herland

    Interessant, hyggelig og godt gjennomført bryggekurs gjennomført med stort engasjement og solid fagkunnskap. Skaper samtidig en trivelig stemning gjennom ekte lidenskap for øl og brygging.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Preview
Close