Bacchus Spiseri

Beskrivelse


Tradisjon og innovasjon; ølsmaking med Ølakademiet etterfulgt av mat laget på norske råvarer med et moderne tilsnitt.

Bacchus Spiseri og Vinhus er et spisested med sans for naturlige råvarer, både når det gjelder mat og drikke. De bruker norske råvarer så langt det er mulig, handler gjerne rett fra bonden, og har et rikholdig ølkart hvor de konsentrerer seg om øl fra Norge.

Bacchus Spiseri og Vinhus ligger midt i der alt skjer, på Kirkeristen ved Domkirken. Uttrykket Kirkeristen har sin bakgrunn i to rister som fra tidlig på 1700 gikk gjennom muren og inn på kirkegården som skulle hindre at dyr kom inn. På Bacchus serverer kjøkkensjefene Jon Marius Sletten og Tommi Bjørnsen moderne nordisk mat, med rustikk eleganse og et ønske om at de skal være en folkelig og jordnær nabolags-bistro …

Gruppestørrelse 10 – 20

Ølsmakingen gjennomføres her: Hos Ølakademiet.


> Neste

Om ølsmaking

Samle dine kollegaer og gjester til en hyggelig smaking med egen ølguide.

La arrangementet bli et lystig lag, med faglige og sosiale opplevelser. En flott aktivitet før middag, eller som teambygging, kick off eller når noen skal belønnes, oppmuntres eller feires.

Vi har selvfølgelig gode, alkoholfrie alternativer til de i gruppen som ønsker det.

Ølsmakingen kan tilpasses til et bestemt tema, f.eks IPA, øl fra Belgia eller lokalt øl. Spør oss gjerne om forslag til tema. Vi kan også tilby smakingen på engelsk.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Priser, ølsmaking for grupper:
60 minutter: 595,-/pers
90 minutter: 645,-/pers

Forespørsel

Motta et uforpliktende tilbud fra oss!

Send en henvendelse her

Kart