Bare Vestland

Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Bare Vestland er en norsk tapas-restaurant som har gleden av å by på en matopplevelse utenom det vanlige i en avslappet og uhøytidelig atmosfære med god drikke.

Her har man fokus på lokale, økologiske råvarer av høy kvalitet og er ansett som en av byens beste restauranter.

Velg mellom en spennende tapas-meny, eller la kjøkkenet overraske med en dele-meny. Uansett hva dere velger er lokale råvarer, som hører sesongen til, i fokus. De er også kjent for spennende pop-up konsepter, som Beermaker’s Dinner og gjestekokker – fra blant annet vår samarbeids-restaurant i Trondheim; Troll.

Bruk av sesongens råvarer gir en variert meny som kan endre seg fra dag til dag …

Gruppestørrelse 10 – 30

Ølsmakingen gjennomføres her: Biskopen under 25 pers, eller The tasting Room under 15 pers. Hvis flere enn 25 pers, sted på forespørsel.


Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Om ølsmaking

Samle dine kollegaer og gjester til en hyggelig smaking med egen ølguide.

La arrangementet bli et lystig lag, med faglige og sosiale opplevelser. En flott aktivitet før middag, eller som teambygging, kick off eller når noen skal belønnes, oppmuntres eller feires.

Vi har selvfølgelig gode, alkoholfrie alternativer til de i gruppen som ønsker det.

Ølsmakingen kan tilpasses til et bestemt tema, f.eks IPA, øl fra Belgia eller lokalt øl. Spør oss gjerne om forslag til tema. Vi kan også tilby smakingen på engelsk.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Priser, ølsmaking for grupper:
60 minutter: 595,-/pers
90 minutter: 645,-/pers

Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Forespørsel

Motta et uforpliktende tilbud fra oss!

Send en henvendelse her
Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 

Logo Bare Vestland