Jossa Mat og Drikke

Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

På Jossa Mat og Drikke står hverdagsmat sentralt, basert på tradisjon og moderne matlagingsteknikker.

Selv når turen går til det store utland, jobbes det med lokale råvarer, produkter og små leverandører. Alltid av høy kvalitet, der smak har høy prioritet

Josefine «Jossa» Halvorsen var en matglad og reisevant kvinne som bodde på Credoveita på begynnelsen av 1900-tallet. Trondheim sto hennes hjerte nær, selv om hun hadde en umettelig trang til å utforske verden. Historien om Jossa og hennes reiselyst danner restaurantens grunntanke om å være både raus og ujålete, mens menyen med jevne mellomrom skal ut og «reise».

Food tastes best when it’s allowed to be itself.

– Jossa from Credoveita.

Ølsmakingen gjennomføres her: Den Gode Nabo, som tar opp til 70 gjester.

Gruppestørrelse 10 – 70


Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Om ølsmaking

Samle dine kollegaer og gjester til en hyggelig smaking med egen ølguide.

La arrangementet bli et lystig lag, med faglige og sosiale opplevelser. En flott aktivitet før middag, eller som teambygging, kick off eller når noen skal belønnes, oppmuntres eller feires.

Vi har selvfølgelig gode, alkoholfrie alternativer til de i gruppen som ønsker det.

Ølsmakingen kan tilpasses til et bestemt tema, f.eks IPA, øl fra Belgia eller lokalt øl. Spør oss gjerne om forslag til tema. Vi kan også tilby smakingen på engelsk.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Priser, ølsmaking for grupper:
60 minutter: 595,-/pers
90 minutter: 645,-/pers

Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Forespørsel

Motta et uforpliktende tilbud fra oss!

Send en henvendelse her
Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin