Marg & Bein

Kategori: Stikkord:

 

Logo Marg & Bein

 

Beskrivelse

Marg & Bein har alt som trengs for å oppnå det aller viktigste; den gode, uanstrengte atmosfæren som gir helhet til besøket. Her settes smakfulle rammer for møte mellom mennesker.

Marg & Bein er en av de høyest rangerte restaurantene på Tripadvisor i Bergen.

De har alt som trengs for å oppnå det aller viktigste; den gode, uanstrengte atmosfæren som gir helhet til besøket. Her settes smakfulle rammer for møte mellom mennesker. Maten som serveres er ekte, autentisk og lidenskapelig tilberedt. Rustikke retter som tar utgangspunkt i tradisjonelle oppskrifter, men med en moderne og profesjonell tilnærming.

På Marg & Bein, som navnet tilsier, setter vi søkelyset på forsømte deler av dyret som vi alle liker å spise. Det er mer på et dyr enn en god filet …

Gruppestørrelse 10 – 30

Ølsmakingen gjennomføres her: Biskopen under 25 pers, eller The tasting Room under 15 pers. Hvis flere enn 25 pers, sted på forespørsel.


Om ølsmaking

Samle dine kollegaer og gjester til en hyggelig smaking med egen ølguide.

La arrangementet bli et lystig lag, med faglige og sosiale opplevelser. En flott aktivitet før middag, eller som teambygging, kick off eller når noen skal belønnes, oppmuntres eller feires.

Vi har selvfølgelig gode, alkoholfrie alternativer til de i gruppen som ønsker det.

Ølsmakingen kan tilpasses til et bestemt tema, f.eks IPA, øl fra Belgia eller lokalt øl. Spør oss gjerne om forslag til tema. Vi kan også tilby smakingen på engelsk.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Priser, ølsmaking for grupper:
60 minutter: 595,-/pers
90 minutter: 645,-/pers

Forespørsel

Motta et uforpliktende tilbud fra oss!

Send en henvendelse her