Bryggekurs Basic (Tromsø)

(1 omtale)

kr 995,00

På lager

Vi kan levere gavekortet for degGratis leveringstjeneste
Ønsker du gavekortet levert kun til egen e-post, la feltene under stå tomme.

Vi kan levere gavekortet direkte til mottaker for deg! Fyll ut navn og e-post til den som skal ha gavekortet, skriv en personlig hilsen og velg dato for utsendelse. Da sender vi gavekortet på e-post til jubilanten om formiddagen på valgt dato!

Beskrivelse

Et bryggekurs som lærer deg ølbrygging fra grunnen. Kurset er utviklet av fagfolk, og er en perfekt for den som liker øl og vil lære å brygge eget øl.


Varighet: 3 timer
Pris: 995,-/person
Kurssted: Cafe Sånn, Kulturhuset, Erling Bangsunds plass 1, 9008 Tromsø


Her lærer man ølbrygging fra A til Å for nybegynnere. Etter endt grunnkurs er man i stand til å lage sitt eget øl.

Kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen. Våre bryggkurs-holdere er opplært av utviklerene igjennom et omfattende faglig program. Kunnskap er en av våre verdier, og det er ikke uten grunn vi er Norges ledende aktør på vårt felt.

Dette tre-timers kurset i ølbrygging har som mål at du som deltaker skal lære å brygge øl, med kunnskap nok til å unngå de mange fallgruvene i bryggeprosessen.

Datoer og påmelding

Datoer og påmelding:

Her finner du oppsatte datoer. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Gjenta påmeldingen for hver deltaker. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Gavekortet skal i tillegg medbringes på kurset – enten som utskrift eller digitalt.

Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtar våre vilkår.


Kart

Slik finner du veien til kurssted.

Kurssted: Cafe Sånn, Kulturhuset, Erling Bangsunds plass 1, 9008 Tromsø


1 omtale for Bryggekurs Basic (Tromsø)

  1. Frank

    Hadde forventet et kurs hvor deres produkter ble “pushet” på deltakerne. Det stemte overhode ikke. Ett hyggelig og informativt kurs med brygging og saklig informasjon om bryggeutstyr, ingredienser og erfaringer, totalt fri for kjøpepress.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *