Utdrikningslag Oslo – Sidersmaking 90 min

kr 625,00

Sidersmaking for utdrikningslag: En minnerik opplevelse for både den vordende brud/brudgom og resten av gruppen med fokus på god stemning og humor! Varighet 60 min.

Beskrivelse

Tips til utdrikningslag for han eller henne! Alternativ til vinsmaking; sidersmaking – friskt, villt og syrlig. Uformelt og med fokus på humor og deltakelse!

På sidersmaking blir man kjent med hvor variert siderverden er – det finnes alt fra fruktige, søte eller tørre og musserende til skarpe og stille, eller ville og syrlige sidere.

Velkommen til en fantastisk sider-opplevelse!

Gjennom en uformell stemning kominert med humor, lærer dere om blant annet,

 • siderens historie
 • hvordan sider lages
 • forskjellige stiler av sider
 • sider til mat.

Vi forteller dere hva man skal se etter mens man lukter, ser og smaker på sider fra småskalaprodusenter i både inn- og utland.

Be om et uforpliktende tilbud

Andre alternativer: Øl og sliders | Øl og sjokolade | Ølsmaking 1 time

Betingelser

Følgende betingelser gjelder for utdrikningslag:

 1. Vi har dessverre ikke mulighet til å reservere tider før oversendt tilbud er akseptert.
 2. Betaling skal skje med kort, og i sin helhet senest 48 timer før arrangementet starter. Sikker betaling skjer via tilsendt link.
 3. Det utstedes ikke faktura uten nærmere avtale. Ved betaling med faktura er betalingsfrist 10 dager før arrangementet starter.
 4. Endelig antall deltakere skal innmeldes oss senest 24 timer før arrangementets betalingsfrist. Om dette ikke skjer vil man betale for minimum antall deltakere i opprinnelig tilbud.
 5. Deltakere utover innmeldt antall skal betales ved oppmøte.
 6. Ølakademiet har rett til å avvise personer som er synlig beruset ved oppmøte. Dette i henhold til Alkohollovens bestemmelser.
 7. Avviste personer har ikke rett til refusjon av kursavgift.