Veldig interresant!

Utrolig koselig ølkurs med en veldig flink host. Vi fikk masse god øl, og en veldig bra historie rundt hver øl, og hver øl type. Veldig interresant for en som er glad i øl!!

Kommer igen!

Vældig spændene og lærerigt. Vældig fine lokaler kan absolut anbefales. Kommer igen.

Kunnskapsrik kursholder

Kunnskapsrik kursholder og spennende øltyper! Var en utmerket arena å dra på 2. date med en fin jente på.

Dyktig guide!

God opplevelse. Dyktig guide med mye kunnskap. Flere øl som ikke var helt i min gate, men allikevel interessant å smake.

Veldig koselige lokaler!

Jeg dro hit med min kjæreste for å prøve noe nytt. Overasket over veldig koselige lokaler med rustikk innredning og tente lys/peis satte god stemning for kurset. Kursleder virket engasjert og kunnskapsrik, så det var positivt! Av øl typene vi fikk servert var det en del av de jeg hadde smakt før, kunne kanskje prøvd […]

Bra opplegg!

Bra opplegg! En likandes og kunnskapsrik kar loset oss gjennom opplevelsen av 6 forskjellige øl. Vi var også veldig heldige med gruppen som helhet, og ble sittende og prate/drikke også etter de 90 minuttene.

Dyktig og engasjert fordragsholder!

Trivelig og lærerikt, med dyktig og engasjert foredragsholder. Flott opplevelse som kan anbefales til alle som er glad i øl.

Råartig og bra bursdag!

Kjempefornøyd!! Kurslederen sto stadig og beklagde seg for kjempeinteressante og artige digresjoner som han gjerne kunne brukt lengre tid på! Råartig og bra bursdag 🙂Masse god øl!

Tommel opp!

Veldig fornøyd. Instruktør, lærer eller snart ølsommelier var engasjerende og svært dyktig. Fikk smake noen gode øl, og fikk bra historikk om øl. Anbefales for alle som ønsker å skjønne litt mer om øl. Tommel opp.

Supert!

God stemning og veldig lærerikt

Dyktig kursholder

Vi hadde en fin opplevelse med fin variasjon av ølsorter og en dyktig kursholder.

Hyggelig

God og hyggelig kursholder, og fine lokaler.