Kommer igen!

Vældig spændene og lærerigt. Vældig fine lokaler kan absolut anbefales. Kommer igen.

Dyktig guide!

God opplevelse. Dyktig guide med mye kunnskap. Flere øl som ikke var helt i min gate, men allikevel interessant å smake.

Veldig koselige lokaler!

Jeg dro hit med min kjæreste for å prøve noe nytt. Overasket over veldig koselige lokaler med rustikk innredning og tente lys/peis satte god stemning for kurset. Kursleder virket engasjert og kunnskapsrik, så det var positivt! Av øl typene vi fikk servert var det en del av de jeg hadde smakt før, kunne kanskje prøvd […]

Dyktig og engasjert fordragsholder!

Trivelig og lærerikt, med dyktig og engasjert foredragsholder. Flott opplevelse som kan anbefales til alle som er glad i øl.

Tommel opp!

Veldig fornøyd. Instruktør, lærer eller snart ølsommelier var engasjerende og svært dyktig. Fikk smake noen gode øl, og fikk bra historikk om øl. Anbefales for alle som ønsker å skjønne litt mer om øl. Tommel opp.

Dyktig kursholder

Vi hadde en fin opplevelse med fin variasjon av ølsorter og en dyktig kursholder.

Hyggelig

God og hyggelig kursholder, og fine lokaler.

Veldig fornøyd

Bra lokaler og en både underholdene og faglig sterk kursholder. Med noen få enkle smaksbiter fra kjøkkenet ville det bli en større opplevelse med eksempler på kombinasjoner av mat og øl.

Fine lokaler

Fine lokaler og dyktig kursholder som åpenbart har lang erfaring og mye kunnskap. Føler allikevel at ting var tatt litt for “på sparket”, hvor vi fikk smake på hva som tilfeldigvis stod på hylla den dagen. Vi fikk lukte på korn, men ble advart om at det hadde blitt stående alt for lenge så det […]

Lærte mye

Vekdig bra og kunnskapsrik kursholder. Morsomt at han også trakk inn litt mat. Lærte mye og håper å huske det meste. Tusen takk.

Flott opplevelse

Veldig bra kurs og ekstremt god kursholder – ingenting å utsette. Takk for en flott opplevelse! 🙂

God kurlseder

Hyggelige lokaler, god kursleder.