Fine lokaler

Fine lokaler og dyktig kursholder som åpenbart har lang erfaring og mye kunnskap. Føler allikevel at ting var tatt litt for “på sparket”, hvor vi fikk smake på hva som tilfeldigvis stod på hylla den dagen. Vi fikk lukte på korn, men ble advart om at det hadde blitt stående alt for lenge så det ikke luktet godt lenger. Vi fikk smake en Porter med Marshmallows i, som han selv virket å synes ikke egentlig var verken god eller et godt eksempel på det han ville ha frem. Til akkurat den fikk vi dog en bit mørk sjokolade som komplimenterte den veldig godt og understreket poenget hans allikevel, til tross for at han virket midfornøyd med valget av øl.

Kursholder skrøt også veldig av kjøkkenet deres og hvor flinke de var, og etter å ha vært på ølsmaking andre steder hvor de bruker små matbiter for å demonstrere hvilken øl som komplimenterer hvilken mat synes jeg det var litt rart at dette ikke ble gjort her også (sjokoladen nevnt over ble beskrevet som noe han tilfeldigvis fant på kjøkkenet og tok fra kokkene samme ettermiddagen).

Totalt sett veldig kunnskapsrik kursholder og gode lokaler og jeg dro derifra med flere nye tanker om forskjellige typer øl, men synes opplegget virket lite planlagt.

One Comment

 • Luis Herreros sier:

  Hei Torstein!
  Tusen takk for din tilbakemelding. Vi tar dine synspunkter til etterretning og vil gjøre vårt beste for at du får en bedre opplevelse neste gang!

  For å utdype litt om konseptet vårt; Våre kursholdere er ikke bundet av noe manus, men alle innehar stor kunnskap og lang fartidstid i Ølakademiet. Så kurset kan iblandt virke noe improvisert, noen mange gjester setter stor pris på. Vi har også et stort roterende utvalg av øl på våre kurs, og kursholder presenterer ofte nye øl på kursene og bedømmer gjerne ølet sammen med dere som deltar. Dette er noe av det som gjør opplevelsen og som er spesielt for oss, for selv om du får samme kursholder, så vil opplevelsen være forskjellig fra gang til gang.

  En smak av sjokolade sammen med øl er det som er vanlig å kombinere på en slik smaking du deltok på (Ølsmaking 90), slik at gjestene får et innblikk i våre andre flotte kurs hvor vi legger all vår fokus på å kombinere øl og mat/ost/sjokolade/sliders.

  Ha en flott dag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *