Informasjon
- Steder: Oslo
- Varighet: 3,5 time
- Pris: 1.895,- per person
- Minste gruppe: 15 personer.
Øl til mat er fantastisk godt når man vet hvilket øl man bør velge til retten. Ofte er det de små tingene som gjør de store forskjellene. Vi lærer deg triksene.
De fleste har vel opplevd følelsen av at ølet skifter karakter sammen med mat, og få ting er bedre enn når ølet gjør at smaken fra maten får en ny oppblomstring i munnen. Man smiler tilfreds og tenker; wow – den satt i sikringsboksen! Før man lager en godlyd.
På øl og matkurs lærer vi bort våre triks. For det er nettopp små kjøreregler som gir grunnlaget for å velge riktig øl til mat. Så kan du eksperimentere og perfeksjonere på egenhånd i etterkant.
Du blir nok ikke en fullgod ølsommelier etter kurset, men vi lover gode tips og triks, deilig mat og gode historier underveis.
Velkommen til Ølakademiet!
Om kursstedet
Nedre Foss Gård
Vi har nøye valg ut restauranten som passer vårt konsept best. Ledige snipper og ærlig mat basert på gode råvarer er deres varemerke.
Stedet er uhøytidelige og passer alle type grupper.
Menyen er sesongbasert og inkluderer 5 retters meny.
Be om et uforpliktende tilbud