Øl og matkurs – event og kickoff

Informasjon


  • Steder: Oslo, Bergen
  • Varighet: Fra 2 timer
  • Pris: Fra 1.095,- per person
  • Minste gruppe: 15 personer

Øl til mat er fantastisk godt når man vet hvilket øl man bør velge til retten. Ofte er det de små tingene som gjør de store forskjellene. Vi lærer deg triksene.

De fleste har vel opplevd følelsen av at ølet skifter karakter sammen med mat, og få ting er bedre enn når ølet gjør at smaken fra maten får en ny oppblomstring i munnen. Man smiler tilfreds og tenker; wow – den satt i sikringsboksen! Før man lager en godlyd.

På øl og matkurs lærer vi bort våre triks. For det er nettopp små kjøreregler som gir grunnlaget for å velge riktig øl til mat. Så kan du eksperimentere og perfeksjonere på egenhånd i etterkant.

Du blir nok ikke en fullgod ølsommelier etter kurset, men vi lover gode tips og triks, deilig mat og gode historier underveis.

Velkommen til Ølakademiet!

Om kursstedene

Vi har valg ut to gode restauranter som passer vårt konsept ypperlig. Ledige snipper og ærlig mat på gode råvarer er deres fellestrekk.

Begge er uhøytidelige og passer alle type grupper.

Nedre Foss Gård – Oslo

Innhold

Menyene til kursene er sesongbaserte, og dere kan velge mellom tre og fem retter. Vi anbefaler fem retter for bedre læringsutbytte.

5 retter

  • Varighet: 2½ timer
  • Pris: 1.295,-/person

3 retter

  • Varighet: 2 timer
  • Pris: 1.095,-/person

Marg & Bein – Bergen

Innhold

Menyene til kursene er sesongbaserte, og dere kan velge mellom tre og fem retter. Vi anbefaler fem retter for bedre læringsutbytte.

5 retter

  • Varighet: 2½ timer
  • Pris: 1.295,-/person

3 retter

  • Varighet: 2 timer
  • Pris: 1.095,-/person

Be om et uforpliktende tilbud

Kurssteder for øl og matkurs

Oslo

Nedre Foss Gård
Nordre gate 2
0551 Oslo

  • 15-50

Bergen

Marg & Bein
Fosswinckels gate 18
5007 Bergen

  • 15-30