Aktiviteter for grupper

Dame som lukter på øl


Julebord

Skal du arrangere julebord og ønsker en annerledes julebordsaften i Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger? Ølakademiet har opplevelser og julebordpakker som er skapt for å lage god stemning og innlede gode samtaler.

Våre julebordpakker og smakinger passer godt for både firma og private sammenkomster. Et arrangement med oss vil begeistre og glede, samtidig som det er faglig og sosialt.

Julebord 2019 – ølsmaking og aktiviteter


Kurs for grupper

Leter du etter en gode opplevelser for dine kollegaer eller venner? Ønsker dere en annerledes fest, firmaarrangement, sommerfest, julebord, kundearrangement, underholdning eller har dere noe å feire? Kurs i ølbrygging, ølsmakinger eller kurs om øl og mat er alle flotte opplevelser som kan deles. La arrangementet bli et hyggelig lag med faglige, sosiale og gode opplevelser.

    


En kulinarisk helaften

Vi har gjort det enkelt for deg som skal booke restaurantopplevelsen for vennegjengen eller firmaet. Arrangementet starter selvsagt med aperitiff, men denne gang som en ølsmaking i hyggelige omgivelser med egen ølguide. I etterkant av smakingen går ferden videre til valgt restaurant.

Ølakademiet jobber i dag med nøye utvalgte restauranter i Oslo, Bergen og Trondheim. Flere av disse tilbyr også unike øl og matopplevelser, der ølpakke til måltidet selvsagt hører med.

Hvor vil du spise? Kontakt oss i dag for menyer og priser!

    


Møterom

Er du ute etter et prisgunstig møterom? Vårt kurslokale midt på Grünerløkka i Oslo er et trivelig alternativ, med sentral beliggenhet og kollektivtransport på utsiden av døren. Lokalet har uformell stil og gode fasiliteter for møter, små konferanser eller kick off-er.


Utdrikningslag

Skal du arrangere utdrikningslag? Ølsmaking, cidersmaking, samt øl og sliders er våre aller mest populære aktiviteter for utdrikningslag. Vi frister også med øl og sjokoladekurs for de som er glad i det søte. Alle våre smakinger og kurs er flotte aktiviteter som passer godt for utdrikningslaget og vennegjengen.

Gode tips for deg som planlegger utdrikningslag …