Julebord 2020 – ølsmaking og aktiviteter

Skal du arrangere julebord og ønsker en annerledes julebordsaften? Ølakademiet har opplevelser som er skapt for å lage god stemning og innlede gode samtaler.

Ølakademiet har flere julebord-aktiviteter og pakker både i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger – som vi håper kan skape begeistring, glede og minner som varer hele jula igjennom!

Velg å gjøre det enkelt, med middag på restaurant eller hold hele arrangementet i egne lokaler – noe som åpner for levende musikk og full pakke.

Se vårt tilbud der du skal arrangere julebord, og be om et uforpliktende tilbud!

Hos oss

Hos oss eller hos partner

Smaking/kurs hos oss i sin helhet, eventuelt etterfulgt av restaurant etter eget valg …

På restaurant

Smaking og restaurant

Smaking hos oss etterfulgt av middag hos en av våre partner-restauranter …

Hos dere

Julebord i egne lokaler

Smaking i deres kantine eller hjemme. I Oslo også med catering …

Nyttig informasjon til deg som skal arrangere julebord:

Les mer

Hos oss eller partner

Her menes at ølsmakingen/aktiviteten foregår i sin helhet i våre eller partners lokale. I Oslo skjer dette stort sett i våre lokaler – mens i Trondheim, Bergen og Stavanger finner det sted hos en av våre trivelige samarbeidspartnere.

På restaurant

Bestiller du en aktivitet gjennom oss kan vi være behjelpelig med å reservere bord på en av våre partner restauranter for bespisning. Smakingen/aktiviteten skjer i forkant av maten og i våre eller partners lokaler. Merk at dette ikke nødvendigvis er samme som restauranten.

Hos dere

Velger dere å holde julebord i egen kantine eller hjemme hos noen – kan vi gjennomføre en smaking/aktivitet hos dere. Vi besørger behovsliste og forslag til øl som skal smakes på om dette er ønskelig. Dere gjør innkjøpene og styrer således kostnadene selv. I Oslo har vi også mulighet for å formidle mat gjennom catering partnere.

Se våre julebord aktiviteter i din by: