Informasjon
- Steder: Oslo
- Varighet: 60 – 90 min
- Pris: Fra 775,-
- Minste gruppe: 10 personer.
Hvilke øl passer til akevitt? Hvordan skal man velge og hva er riktige kombinasjoner? Bli med på smaking og få svarene!
Vi lover uvante smakskombinasjoner, når vi blant annet tester Porter og fatlagret akevitt i kombinasjon. Viste du at det er vanlig å fatlagre øl på akevittfat? Det gir ølet smakskompleksitet og dybde.
Det blir en reise i historien. Du lærer om øl, forskjellen på akevitter og kombinasjonene. Selvsagt inngår det tips til mat, smaking av øl og praktiske øvelser i akevittnytelse.
Perfekt som oppvarming til julebordet, som en del av utdrikningslaget eller som prikken over i-en på et kickoff. Ta med vennegjengen eller kollegaene på en aften – med egen sommelier.
Ønsker du øl og akevittsmaking i eget lokale? Vi tar turen til deg!
Oppgrader smakingen
Vi kan også tilby å pimpe smakingen, noe som gir flere smaker for munnen og større læringsutbytte. Tilbys kun på smakinger 90 minutter.
Planke småretter
Fire småretter med en munnfull som komplimenterer de forskjellige drikkene på en smakfull måte.
Ypperlig som et lite påfyll i magen mens dere venter på en eventuell middag senere.
Drikke tilpasses såklart rettene.
Kr. 195,-/person
Oste- og spekematfjøler
Velfylte delefjøler med ost og spekemat. Disse fjølene skaper flotte kontraster mot det søte og syrlige i drikkene.
Ost og spekefjøl er utmerket som et lite påfyll i mager som venter på en eventuell middag senere.
Kr. 475,-/person.
Motta et uforpliktende tilbud