Event og kickoff – lær gjennom opplevelser

Legg ditt arrangement i trygge hender. Faglig og sosiale happeninger for sommerfesten, teambygging, en kundekveld eller andre eventer hvor noen fortjener en påskjønnelse.


Vi har mer enn 15 års erfaring med både store og små arrangementer. Alt fra sommerfest for bedrifter og lag og foreninger til store eventer med flere hundre deltakere. Vi har også i en årrekke vært arrangør for den årlige juleølpremieren for medlemmene i Bryggeri- og drikkevareforeningen, som har mer enn 300 inviterte gjester.

Våre smakinger, kurs og arrangementer er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor.

Se også: Tips og aktiviteter til sommerfesten og teambuilding!

Ølsmaking
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Lær om øl på vår ølsmaking – eller dykk dypere ned i ett område med en temasmaking. Våre ølsommelierer gir deg en lærerik, smaksrik og gøy opplevelse du ikke vil glemme!


Fra kr. 625,-

Sidersmaking
Oslo

Sider er ikke lengre ensbetydende med søte fruktdrikker og kunstig preg. Det er også grunnen til at stadig flere velger sider. Bli med på en smaking, vi lover fest i kjeften!


Fra kr. 625,-

Øl og akevittsmaking
Oslo

Bli med på smaking og få et lærerikt dykk i den norske folkesjela. Øl og akevitt – Norges nasjonaldrikker, smaker faktisk enda bedre hånd i hånd!


Fra kr. 775,-

Øl og whiskysmaking
Oslo

En smaking for de som er glad i øl og whisky! En spennende og kanskje uvant smaksparring av øl og whiskey, egnet til å overraske og inspirere!


Fra kr. 775,-

Smaking i eget lokale
Oslo

Få en ekspert hjem i egen stue eller til kantina på jobben! En av våre sommelierer tar med seg sin ekspertise og gode historier. Smakingen kan tilpasses eget tema og ønsker.


Fra kr. 5990,-

Ølsmaking og middag
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Den enkleste veien til en hyggelig kveld, er å la oss gjøre hele jobben. Først ølsmaking, så middag på restaurant. Vi ordner alt, velkommen til dekket bord!

 

Fra kr. 1.250,-

Ølsmaking med mat - Øl og vilt
Oslo

Øl og vilt er den perfekte Kombinasjon. Hvordan skal man velge øl til vilt og hva er de riktige kombinasjonene? Bli med på en smaking med øl og mat i kombinasjon!

 

Fra kr. 875,-

Øl og matkurs
Oslo

Øl til mat er fantastisk godt når man vet hvilket øl man bør velge til retten. Vi lærer deg triksene! Opplev en 5-retters guidet middag på ærverdige Nedre Foss Gård i Oslo!

 

Kr. 1.895,-

Burger og øl
Oslo

Helt konge! Gjennom tre ulike sliders (hamburgere) med forskjellig garnityr, viser vi hvordan man velger riktig øl til forskjellige hamburgere.


Kr. 850,-

Vandring med ølhistorie
Oslo

Byvandring med innslag av pubkultur, industrihistorie og lokale bryggerier. Øl inngår selvsagt også i våre fotturer. Bli med og opplev et stykke norsk kulturhistorie!


Fra kr. 850,-