Event og kickoff – lær gjennom opplevelser

Legg ditt arrangement i trygge hender. Faglig og sosiale happeninger for teambygging, en kundekveld eller andre eventer hvor noen fortjener en påskjønnelse.


Vi har mer enn 15 års erfaring med både store og små arrangementer. Alt fra sommerfest for bedrifter og lag og foreninger til store eventer med flere hundre deltakere. Vi har også i en årrekke vært teknisk arrangør for den årlige juleølpremieren for medlemmene i Bryggeri- og drikkevareforeningen, som har mer enn 300 inviterte gjester.

Våre kurs og arrangementer er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor.

Se også: Tips og aktiviteter til sommerfesten og teambuilding!

Ølsmaking
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Lær litt om alt med vår generelle ølsmaking – eller dykk dypere ned i ett øl eller område med en temasmaking. Velkommen til Ølakademiet!


Fra kr. 625,-

Sidersmaking
Oslo

Sider er ikke lengre ensbetydende med søte fruktdrikker med et kunstig tilsnitt. Det er også grunnen til at stadig fler velger sider.


Fra kr. 625,-

Øl og akevittsmaking
Oslo

Bli med på smaking og få et lærerikt dykk i den norske folkesjela. Øl og akevitt – Norges nasjonaldrikker, smaker faktisk enda bedre hånd i hånd!


Fra kr. 775,-

Øl og whiskysmaking
Oslo

En smaking for de som er glad i øl og whisky! En spennende og kanskje uvant smaksparring av øl og whiskey, egnet til å overraske og inspirere!


Fra kr. 775,-

Smaking i eget lokale
Oslo

Få en ekspert hjem i egen stue eller til kantina på jobben! En av våre sommelierer tar med seg ekspertise og gode historier. Smakingen kan tilpasses etter tema og ønsker.


Fra kr. 5990,-

Ølsmaking og middag
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Den enkleste veien til en hyggelig kveld, er å la oss ta hele jobben. Først ølsmaking, så middag på restaurant. Velkommen til dekket bord!

 

Fra kr. 1.250,-

Ølsmaking med mat - Øl og vilt
Oslo

Øl og vilt er den perfekte Kombinasjon. Hvordan skal man velge øl til vilt og hva er de riktige kombinasjonene? Bli med på smaking!

 

Fra kr. 875,-

Øl og matkurs
Oslo

Øl til mat er fantastisk godt når man vet hvilket øl man bør velge til retten. Ofte utgjør små ting store forskjeller. Vi lærer deg triksene!

 

Kr. 1.895,-

Burger og øl
Oslo

Helt konge! Gjennom tre sliders med forskjellig garnityr, viser vi hvordan man velger riktig øl til forskjellige hamburgere.


Kr. 850,-

Vandring med ølhistorie
Oslo

Byvandring med innslag av pubkultur, industrihistorie og lokale bryggerier. Øl inngår selvsagt også i våre fotturer.


Fra kr. 850,-