Smakinger i eget lokale – event og kickoff

Informasjon

  • Steder: Hele landet
  • Varighet: 60 – 90 min
  • Pris: Fra 5.990,-
  • Anbefalt minste gruppe: 10 personer.

*Kr. 5990,- for inntil 15 personer – kr. 225,- per person utover dette. Kostnad til drikke ikke inkludert. Reisekostnader til steder uten foredragsholder kommer i tillegg.

[testimonial_average_rating block category=»smaking-i-eget-lokale» /]

Ypperlig underholdning til ditt event eller arrangement! Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer underholdende smakinger for dere – hos dere.

Ølakademiet har egne sidersommelierer, ekspertise på akevitt – samt både sakesommelier og Diploma in Single Malt Whisky. Kunnskapen og lysten til å lære bort er hjertelig tilstede!

Arrangementene er perfekt som oppvarming til julebordsmiddagen, som en del av utdrikningslaget eller som prikken over i-en på kick-off’en eller sommerfesten. Ta med vennegjengen eller kollegaene på en ettermiddag/kveld med god drikke og egen guide. I eget lokale eller i hagen. Dere sørger for innkjøp og styrer kostnadene selv.

Vi har foredragsholdere i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger, men kan på forespørsel besøke dere stort sett hvor som helst i landet, mot dekning av reisekostnader.

Hvilke smakinger som kan gjennomføres på ulike steder varierer med tilgang på personell. Ølakademiet har de beste smakingene om øl, mjød, sider, akevitt, whisky og sake. Gi oss muligheten og du vil ikke bli skuffet!

Hvilke type smakinger har Ølakademiet?

Dette sier våre gjester

[testimonial_view id=»7″]

Motta et uforpliktende tilbud