Opplevelsesgave – gave til han eller henne

Gavekort og person som holder ølkurs

Gavekort på opplevelser er blant de mest populære gavene å gi bort. Våre kurs er som skapt for den som liker god mat og drikke. Umiddelbar levering via e-post.

Å motta en fantastisk opplevelse i gave er noe de fleste vil sette pris på. Ølakademiet tilbyr et stort utvalg opplevelsesgaver i Oslo, men har i tillegg flotte opplevelser å by på i flere av våre største byer.

Øl og matkurs er en flott gave til henne, mens øl og whisky smaking er et populært gavetips til han. Vi har òg mange smakinger og kurs som er en flott gave til mamma, pappa, en god venn eller venninne.

Hos oss skal det være trygt å handle. Hvis ikke den kjøpte opplevelsen passer kan du være sikker på at mottakeren får god hjelp og veileding til å finne et passende kurs hos oss.


Slik fungerer våre gavekort

Gavekort1. Kjøp gavekort Kjøp gavekort via vår nettside. Du mottar det umiddelbart på e-post. Vi sender også til mottaker om ønskelig.
Gavekort2. Reserver plass Gavekortet er ikke knyttet til dato, så mottaker velger selv når han/hun vil delta. Påmelding via vår hjemmeside.
Gavekort3. Opplev Deltakeren møter opp til avtalt tid og får en herlig opplevelse gjennom smaking og læring i et hyggelig, sosialt lag.

Velg “les mer” hvis du ønsker å vite mer. “Kjøp nå” legger gavekortet rett i handlekurven for deg.

Velg by her:


Gavekort – ølkurs og smakinger i Oslo


Gavekort – ølkurs og smakinger i Trondheim


Gavekort – ølkurs og smakinger i Bergen


Gavekort – ølkurs og smakinger i Stavanger