Utdrikningslag – aktiviteter og gode tips

Skal du arrangere utdrikningslag i Oslo, Trondheim, Bergen eller Stavanger? Da trenger dere mat og drikke for å holde koken hele dagen. Det får dere hos oss.

Vi har mer enn 10 års erfaring med både gode utdrikningslag aktiviteter – og byr gjerne på våre beste tips, for ikke alle har lyst å hoppe i fallskjerm! La derfor dagen bli et lystig lag innenfor bruden/brudgommens grenser, med faglige, sosiale og gode opplevelser.

En hel dag i høyt tempo kan bli en slitsom affære, og for de fleste utdrikningslag kan det være en god idé å få et lite avbrekk. Ølsmaking er noe hyggelig brud/brudgom kan ta med seg videre i livet – mens øl og slider lærer hele gruppen hvordan man setter øl til burger.

Se også: Tips utdrikningslag i Oslo – Aktiviteter

Digitale eventer

Våre digitale eventer er et godt alternativ for et sikkert event hjemme i egen stue – enten dere sitter hver for dere eller møtes i kohorter og blåser oss opp på storskjerm!

Les mer her

Våre kurs og arrangementer er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor.


Ølsmaking
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Lær litt om alt med vår generelle ølsmaking – eller dykk dypere ned i ett øl eller område med en temasmaking. Velkommen til Ølakademiet!


Fra kr. 595,-

Sidersmaking
Oslo

Sider er ikke lengre ensbetydende med søte fruktdrikker med et kunstig tilsnitt. Det er også grunnen til at stadig fler velger sider.


Fra kr. 595,-

Smaking i eget lokale
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer underholdende smakinger for dere – hos dere.


Fra kr. 5.990,-

Øl og whiskysmaking
Oslo

Ta utdrikningslaget med inn i whiskyens verden, et perfekt innslag for gjengen. Øl og whisky byr på smaking, fag og historie.


Kr. 695,-

Øl og sliders
Oslo

Helt konge! Gjennom tre sliders med forskjellig garnityr, viser vi hvordan man velger riktig øl til forskjellige hamburgere.


Kr. 795,-