Utdrikningslag – aktiviteter og gode tips

Planlegger du et utdrikningslag i Oslo, Trondheim, Bergen eller Stavanger? Opplevelser og gode aktiviteter er nøkkelen til en vellykket dag.

Vår ekspertise på over 15 år garanterer gode aktiviteter og tips for et minneverdig utdrikningslag.

Ikke alle er interessert i ekstremsport som fallskjermhopping. Derfor tilbyr vi et mangfold av alternativer som passer for bruden eller brudgommen. La dagen fylles med faglige, sosiale og morsomme opplevelser som alle kan nyte.

Et hektisk program kan bli overveldende, derfor anbefaler vi en liten pause for å lade opp. Ølsmaking er en hyggelig aktivitet som blir godt mottatt av hele utdrikningslaget. Vi tilbyr også andre smakinger som vil bli verdsatt.

Så, for en dag fylt med glede og god stemning, er vi her for å gjøre utdrikningslaget deres til en uforglemmelig opplevelse. Våre kurs og arrangementer er uformelle, folkelige og har fokus på humor. Velkommen til Ølakademiet!

Se også: Tips utdrikningslag i Oslo – Aktiviteter

Nyhet!
Vi har lansert et helt nytt kurs for utdrikningslag – Bli med på øl og mjødsmaking!
Les mer her


Ølsmaking
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Lær litt om alt med vår generelle ølsmaking – eller dykk dypere ned i ett øl eller område med en temasmaking. Velkommen til Ølakademiet!


Fra kr. 595,-

Sidersmaking
Oslo

Sider er ikke lengre ensbetydende med søte fruktdrikker med et kunstig tilsnitt. Det er også grunnen til at stadig fler velger sider.


Kr. 595,-

Øl og mjødsmaking
Oslo

Bli med på smaking av øl og mjød! En opplevelse der utdrikningslaget får prøve noen av Norges mest smakfulle tradisjoner.


Kr. 645,-

Øl og whiskysmaking
Oslo

Ta utdrikningslaget med inn i whiskyens verden, et perfekt innslag for gjengen. Øl og whisky byr på smaking, fag og historie.


Kr. 645,-

Smaking i eget lokale
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer underholdende smakinger for dere – hos dere.


Fra kr. 5.990,-