Få kompetanseheving med Ølakademiet! Nå kan du øke din kompetanse med ulike fagkurs holdt av fagutdannede kokker, profesjonelle sommelierer og foredragsholdere.
Nå finnes det nye fagkurs på mat og drikke i Oslo – Ølakademiet jobber på fagfeltene øl, mjød, sider, akevitt, whisky og sake. Lær av fagpersoner og fordyp deg i ulike fagområder gjennom faglige og pedagogiske kurs. Kursene er lagt opp med forelesninger, praktiske øvelser, individuelt-/gruppearbeid, presentasjoner og bedriftsbesøk.
Våre fagkurs passer for kokker, serverings- og barpersonell, eiere, butikkpersonale, bryggerier eller for de som bare er interessert i god mat og drikke.
Se våre kurs nedenfor og meld deg på i dag!
Øk din ølkompetanse – fagkurs 2 dager
- Pris: 11.500,-
- Varighet: 15 timer over 2 dager
- Aldersgrense: 18 år
- Kurssted: Ølakademiet
Bygg din kompetanse på fagfeltet øl. Gjennom ett to dagers kurs om ølets ingredienser, bryggeprosess, sensorisk gjennomgang, ølstiler, familier og faguttrykk står du sterkere i møtet med en mer krevende ølkunde.
Vi oppdaterer deg på trender og hva som skjer i øl-Norge. Bli med på ett to dagers kurs med øl i fokus.
Neste kurs
Øl og mat i kombinasjon – fagkurs 2 dager
- Pris: 12.500,-
- Varighet: 15 timer over 2 dager
- Aldersgrense: 18 år
- Kurssted: Ølakademiet
Øl i og til mat – Hvordan velger man øl til mat og hvorfor passer de så godt sammen? Lær grunnregler, tips og teknikker. Vi gir deg oversikten over gode matøl og hvordan du kan bruke øl i matlagingen.
Bli med på ett to dagers kurs med øl og mat i fokus. Læringskurven er bratt og vi lover deg mange gode smaksopplevelser!
Neste kurs