Fagkurs mat og drikke – få ny kompetanse

Få kompetanseheving med Ølakademiet! Nå kan du øke din kompetanse med ulike fagkurs holdt av fagutdannede kokker, profesjonelle sommelierer og foredragsholdere.

Nå finnes det nye fagkurs på mat og drikke i Oslo – Ølakademiet jobber på fagfeltene øl, mjød, sider, akevitt, whisky og sake. Lær av fagpersoner og fordyp deg i ulike fagområder gjennom faglige og pedagogiske kurs. Kursene er lagt opp med forelesninger, praktiske øvelser, individuelt-/gruppearbeid, presentasjoner og bedriftsbesøk.

Våre fagkurs passer for kokker, serverings- og barpersonell, eiere, butikkpersonale, bryggerier eller for de som bare er interessert i god mat og drikke.

Se våre kurs nedenfor og meld deg på i dag!

Nye fagkurs mat og drikke hos Oelakademiet.

Øk din ølkompetanse – fagkurs 2 dager 

  • Pris: 11.500,-
  • Varighet: 15 timer over 2 dager
  • Aldersgrense: 18 år
  • Kurssted: Ølakademiet

Bygg din kompetanse på fagfeltet øl. Gjennom ett to dagers kurs om ølets ingredienser, bryggeprosess, sensorisk gjennomgang, ølstiler, familier og faguttrykk står du sterkere i møtet med en mer krevende ølkunde.

Vi oppdaterer deg på trender og hva som skjer i øl-Norge. Bli med på ett to dagers kurs med øl i fokus.

Neste kurs

FORHÅNDSVISNING

Øl og mat i kombinasjon – fagkurs 2 dager 

  • Pris: 12.500,-
  • Varighet: 15 timer over 2 dager
  • Aldersgrense: 18 år
  • Kurssted: Ølakademiet

Øl i og til mat – Hvordan velger man øl til mat og hvorfor passer de så godt sammen? Lær grunnregler, tips og teknikker. Vi gir deg oversikten over gode matøl og hvordan du kan bruke øl i matlagingen.

Bli med på ett to dagers kurs med øl og mat i fokus. Læringskurven er bratt og vi lover deg mange gode smaksopplevelser!

Neste kurs

FORHÅNDSVISNING
Nye fagkurs mat og drikke hos Oelakademiet.