Publisert Legg igjen en kommentar

Tips utdrikningslag i Oslo – Aktiviteter

Tips og aktiviteter for utdrikningslag i Oslo.
Tips og aktiviteter for utdrikningslag i Oslo.
Gode tips til utdrikningslag i Oslo Foto Malene Kolstø

Vi har satt sammen våre fem beste aktiviteter for utdrikningslag i Oslo – og gir deg flere gode tips til opplevelser, du også bør inkludere på dagen.

Du har fått det ærefulle oppdraget med å være forlover, som også betyr å arrangere utdrikningslag. Hva kan man gjøre i Oslo? Mulighetene er mange, og vi gir deg her noen gode tips.

Planlegging av utdrikningslaget er stikkordet

Hva liker hovedpersonen å gjøre? Legg opp dagen med aktiviteter du vet bruden eller brudgommen vil verdsette. Å hoppe i fallskjerm er ikke for alle. Legg opp dagen med 2-3 aktiviteter som vil gi gode opplevelser for alle. Husk god mat og drikke gjennom hele dagen. 

Sett opp budsjett, skriv en hyggelig invitasjon og bruk facebook for utsendelsen. Det gir deg en god oversikt over hvem som kommer, samtidig som du får sendt ut felles informasjon til alle.

Det er mange avgjørelser å ta, og datoen du velger vil ikke passe for alle. Start planleggingen tidlig og sett datoen slik at flest mulig får booket inn dagen. Lag program og send dette ut når alle brikker har falt på plass.  

5 gode aktiviteter – smakinger for utdrikningslaget

På et utdrikningslag kan det bli mye alkohol. Velg derfor å legge noen av denne typen aktivitet til en profesjonell aktør. Dere høster kunnskap og samtidig blir inntaket ikke for stort. Hovedpersonen skal jo selvsagt komme seg gjennom hele dagen, kvelden og kanskje natten.

Vi har lang erfaring med å arrangere utdrikningslag og har aktivitetene som gir gode opplevelser og skaper minner.

Her er våre fem beste aktiviteter for utdrikningslag i Oslo og som passer godt for hun, han og hen.

1 – Ølsmaking
2 – Øl og whisky smaking
3 – Sidersmaking
4 – Øl og mjød smaking
5 – Valgfri smaking med sommelier

Arrangere utdrikningslag? BergenTrondheimStavanger – Oslo


Hos Ølakademiet opplever gruppen fag og sosiale smakinger Foto Malene Kolstø

Opplevelser i kombinasjon med Ølakademiet

Et utdrikningslag skal ikke bare inneholde drikke. Derfor har vi også listet opp noen gode aktiviteter – hos andre opplevelsesaktører som vi tenker vil passe godt for utdrikningslaget, og som vil la seg kombinere med Ølakademiet.

Legg alle aktiviteter som krever fysisk fostring tidlig på dagen, også de opplevelsene som krever konsentrasjon og viktigst av alt edruelighet.

Mange av gruppene som besøker Ølakademiet har vært og kjørt GO-Kart eller RIB, spilt paintball eller løst aktiviteter som i det populære tv-programmet Fangene på Fortet. Noen av gruppene har padlet i Akerselva eller vært på Kollensvevet, og sendt hovedpersonen ned fra Holmenkollen i zipline.

Andre grupper har hatt en roligere dag med mer avslapning. Oslo har et hav av badstuer som egner seg godt for sosial hygge, og mange utdrikningslag velger nettopp det. En liten piknik i en av parkene på Grünerløkka blir heller aldri feil. Eller hvorfor ikke prøve akttegning på Vålerenga?

Vi anbefaler et matstopp før turen kan gå til en karaoke bar, eller valgt pub/bar for sang, dans og moro ut i de sene nattetimer.

Her er gode tips til opplevelser for utdrikningslag i Oslo:

Uansett hvilken aktivitet du velger å kombinere med Ølakademiet, vil alle på utdrikningslaget bli glade. Målet er at dette skal bli en utmerket dag.

Vi håper å ha gitt deg noen gode tips til planlegging av et vellykket utdrikkingslag i Oslo. Et utdrikningslag skal være gode opplevelser, ikke en dag med stress og dårlige minner.

Husk å få hovedpersonen vel hjem i trygge omgivelser!

Viktigst av alt, nyt dagen og ha det moro!

Se også: Sjekklisten for utdrikningslaget!


Forespørselsskjema – Ta kontakt uforpliktende i dag!


Gode gavetips til bursdager
Ølakademiet har gode gavetips til alle bursdager!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *