Gode aktiviteter for utdrikningslag Oslo

Skal du arrangere utdrikningslag i Oslo? Vi har lang erfaring og gode aktiviteter som legger grunnlaget for en spennende dag. Send oss en e-post allerede i dag!

Vi har mer enn 10 års erfaring med både gode utdrikningslag aktiviteter – og byr gjerne på våre beste tips, for ikke alle har lyst å hoppe i fallskjerm! La derfor dagen bli et lystig lag innenfor bruden/brudgommens grenser, med faglige, sosiale og gode opplevelser.

En hel dag i høyt tempo kan bli en slitsom affære, og for de fleste utdrikningslag kan det være en god idé å få et lite avbrekk. Ølsmaking er noe hyggelig brud/brudgom kan ta med seg videre i livet – mens øl og slider lærer hele gruppen hvordan man setter øl til burger.

Våre kurs og arrangementer er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor.

Se også: Tips utdrikningslag i Oslo – Aktiviteter


Ølsmaking
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Lær litt om alt med vår generelle ølsmaking – eller dykk dypere ned i ett øl eller område med en temasmaking. Velkommen til Ølakademiet!


Kr. 595,-

Sidersmaking
Oslo

Sider er ikke lengre ensbetydende med søte fruktdrikker med et kunstig tilsnitt. Det er også grunnen til at stadig fler velger sider.


Kr. 595,-

Øl og mjød smaking
Oslo

Bli med på smaking av øl og mjød! En opplevelse der utdrikningslaget får prøve noen av Norges mest smakfulle tradisjoner..


Kr. 645,-

Øl og whisky smaking
Oslo

Ta utdrikningslaget med inn i whiskyens verden, et perfekt innslag for gjengen. Øl og whisky byr på smaking, fag og historie.


Kr. 645,-

Smaking i eget lokale
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer underholdende smakinger for dere – hos dere.


Fra kr. 5.990,-