Informasjon
- Steder: Oslo
- Varighet: 90 min
- Pris: 850,- per person
- Minste gruppe: 10 personer.
Øl til hamburger faller seg helt naturlig, ingen diskusjon! Men hva er det som gjør én bestemt øl mer passende til den burgeren enn andre? Vi gir deg svarene.
På dette kurset får du teste tre forskjellige miniburgere, eller sliders, med forskjellige øl. Læringskurven er dermed bratt, velsmakende og digg fyll til sultne mager, noe vi tipper er grunnen til kursets ubetingede suksess!
Foredragsholderen er med fra start til slutt. Man får forklart hva som gjør at valget falt på akkurat det ølet til den burgeren – og se ikke bort fra at du også får vite litt om bruk av øl i matlaging. På humoristisk vis får du tipsene og triksene som gjør at du kan lykkes på egenhand i etterkant.
Vegetar sliders tilgjengelig på forespørsel.
Velkommen til Ølakademiet!
Om slidersene som serveres
For å bedre vise at det er tilbehøret som styrer valg av øl – har våre sliders akkurat samme utgangspunkt. Forskjellen ligger i hva man velger som garnityr.
En har f.eks. tydelig sødme fra løkmarmelade – en annen skarphet fra blåmuggost, mens en kan helle mot den mer tradisjonelle med kun tomat og salat.
Vi lar tilgangen på råvarer samt årstiden være med på å bestemme, noe som sikrer smaksopplevelser du ønsker her og nå.
Våre sliders er satt sammen av våre kokker som også er utdannet ølsommelier, noe som gjør at de brenner for øl og mat.
Motta et uforpliktende tilbud