Informasjon
- Steder: Oslo
- Varighet: 60 – 90 min
- Pris: Fra 875,-
Har du lokalet selv? Da gjelder egne priser.
- Minste gruppe: 10 personer.
Øl og vilt er den perfekte Kombinasjon. Hvordan skal man velge øl til vilt og hva er de riktige kombinasjonene?
Når høsten kommer og jaktsesongen er i full gang, blir viltkjøtt som elg, hjort, og reinsdyr hovedattraksjonen på mange middagsbord. Hva er det beste ølet til viltkjøtt?
Øl kommer i mange forskjellige stiler og smaksprofiler, fra lette pilsnere til kraftige stouts. Dette brede spekteret gir en unik mulighet til å matche øl med forskjellige typer viltkjøtt og tilberedningsmetoder.
På denne smakingen lærer du å velge riktig øl til vilkjøtt og får tipsene om hvordan du skal matche øl til ulike retter av vilt. Våre sommelier gir også fiskere gode tips om hva man skal drikke til innenlandsfisk.
Det blir smaking av ulike øltyper i kombinasjon med småretter av både fisk og viltkjøtt. Vi lover uvante smakskombinasjoner, når vi blant annet tester Porter i kombinasjon med elgkjøtt.
Vi lover en reise i historien, der du lærer om øl og vilt. Det blir gode tips og praktiske smaksøvelser.
Arrangementet er perfekt for jaktlaget, vennegjengen eller som oppvarming på sommerfesten eller til julebordet.
Ønsker du ølsmakingen Øl og vilt i eget lokale? Vi tar turen til deg!
Vi har også andre faglige og sosiale arrangementer. Se hele utvalget her!
Oppgrader smakingen
Vi kan også tilby en utvidelse av smakingen, noe som gir flere smaker for munnen og større læringsutbytte. Tilbys kun på smakinger 90 minutter.
Oste- og spekematfjøler
Velfylte delefjøler med ost og spekemat. Disse fjølene skaper flotte kontraster mot det søte og syrlige i drikkene.
Ost og spekefjøl er utmerket som et lite påfyll i mager som venter på en eventuell middag senere.
Kr. 475,-/person.
Motta et uforpliktende tilbud