Julebord Bergen – underholdning og pakker

Våre ølsmakinger er underholdende og full av gode historier. De passer ypperlig som oppvarming til julebordet. Vi leverer også julebordpakker med bordreservasjon på restaurant.

Enten dere planlegger en helaften med restaurant eller kun en sammenkomst i egen kantine eller andre private lokaler, har Ølakademiet gode alternativer til underholdning.

Hør om de underfundige skikkene som juleblot, ofring og Gulatinglovens nådeløse bestemmelser – mens du på hyggelig og humoristisk vis blir guidet gjennom et utvalg av årets juleøl. I Bergen kjøres Ølakademiet sine smakinger på ærverdige Bryggen Tracteursted.

Velkommen til Ølakademiet!

Juleølsmaking
Velg mellom 60 og 90 min

Bli kjent med juleøl gjennom en smaking med historie, humor og smaking. Lær om Gulatingsloven, myter og skikker fra gamledager. Passer utmerket å kombinere med julebord på restaurant.


Fra kr. 625,-

Ølsmaking original
Velg mellom 60 og 90 min

Bli kjent med øl gjennom en smaking hvor historie, humor og praktisk prøving setter rammen for et lærerikt og hyggelig arrangement. Kan kombineres med bord hos en av våre partner-restauranter.


Fra kr. 625,-

Restaurant og smaking
Helaften

Den enkleste veien til et minneverdig julebord. Vi gjennomfører aktivitet hos oss og bestiller bord hos en av våre partner-restauranter for dere.


Fra kr. 1.250,-

Smaking i eget lokale
Velg mellom 60 og 90 min

Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer smakinger for dere – hos dere. Dette inkluderer selvsagt juleølsmaking.


Fra kr. 5.990,-

Digitalt event
Live via nettet

Online eventer som ølsmaking, sidersmaking, juleølsmaking eller øl og akevitt. Opplev Ølakademiet hjemme i egen stue digitalt og live – hvor man kan stille spørsmål og få svar direkte av guiden. Aka julebord 2021.

 

Fra kr. 6 900,-