Digitalt event – faglige smakinger og humor

Informasjon

  • Steder: Hele landet
  • Varighet: 60 – 90 min
  • Pris: Fra 6.900,-
Snittrangering: 5.0 stjerner (basert på 2 tilbakemeldinger)

Ønsker du å gi en digital smaking i gave eller delta privat? Se vårt store utvalg her!

Online eventer som ølsmaking, sidersmaking, juleølsmaking eller øl og akevitt. Opplev Ølakademiet hjemme i egen stue digitalt og live – hvor man kan stille spørsmål og få svar direkte av guiden.

De utvalgte smakingene egner seg svært godt digitalt. Perfekt til julebordet, årsfesten eller kick-off som garantert blir annerledes. Når vi sammen er bedt om å skape trygge rammer, er det godt å vite at noen tenker nytt. Perfekt som underholdning hvis dere har sendt en matkurv hjem til de ansatte!

På våre digitale smakinger forenes sanser med kunnskap. Vi formidler kultur, historie og fag på folkelig vis med glimt i øyet. Vårt mål er å skape engasjement og være en døråpner for den som er glad i gode mat- og drikkeopplevelser.

Våre verdier som kunnskap, engasjement, gjestfrihet og inkludering gjelder selvsagt også digitalt. Derfor byr vi på oss selv gjennom kunnskap og læring. Vi tar den digitale utfordringen og deler vår entusiasme og glede for fagene, og for at ditt lag skal få en hyggelig opplevelse i en annerledes tid. 

Våre digitale smakinger og kurs skaper en trygg, felles og sosial opplevelse som passer godt for firmagrupper, men også vennejulebordet.

Velg mellom disse smakingene:

Digital ølsmaking

Øl er best når du bruker flere sanser. Her lærer du å smake og beskrive ølet med både øyne, nese og munn. Samtidig tar vi deg gjennom ølets historie, beskriver bryggeprosessen og krydrer det hele med artige fakta og nyttige serveringstips.

Digital juleølsmaking

I det gamle Norge var det påbudt å komme til drikkelag, og gårdsnissen skulle ha grøt, lefse og juleøl. Lær mer om historien og tradisjonene mens dere smaker på utvalgte juleøl – som i dag består av mer enn 900 aroma- og smakskomponenter.

Digital øl og akevittsmaking

Som nordmann er man er på en måte forpliktet til å kunne om norsk akevitt, som jo er beskyttet av PGI. Bli med på en smaking med fornøyelige myter og historie. Lær forskjell på akevitt, norsk akevitt og linjeakevitt og hvordan man kombinerer akevitt og øl.

Digital sidermaking

Glem det du tror du vet om sider og lær alt på nytt! Våre sidersommelierer kan alt om sider; fra de fruktige, søte – eller tørre og musserende, til de skarpe og stille eller ville og syrlige. Lær historie og produksjon og få morsomme fakta og nyttige tips.

Verdt å vite om digitale eventer

  • Smakingene går live på avtalt tid og kanal.
  • Våre smakinger er enkle å kombinere med eventuell mat dere ønsker å levere hjem til deltakeren.
  • Fokuset er humor, hygge og god stemning kombinert med læring.
  • Du møter en sertifisert guide eller fagutdannet sommelier. 
  • Under eventet kan deltakerne stille sine spørsmål og få svar live. 
  • Innkjøpsliste sendes i forkant av arrangementet, der varer kan bestilles via Lokalbrygg, Gulating eller Vinmonopolet.
  • Ingen forkunnskap er nødvendig.

Dette sier andre

Motta et uforpliktende tilbud