Digitale kurs – live og direkte

Online eventer som engasjerer. Opplev Ølakademiet sammen hjemme i egen stue digitalt og live – her kan man kan stille spørsmål og få svar direkte av en guiden.

På de digitale smakingene forenes sanser med kunnskap. Vi skal være en døråpner for den som er glad i god mat- og drikke. Her lærer man om smak, aroma og serveringen. Samtidig som det formidles kultur, historie og fag.

Alt skjer i det digitale vindu og ledes av en profesjonell sommelier og co-host som guider deltakerne igjennom kvelden, på folkelig vis med glimt i øyet.

Kjøp den digitale opplevelsen som gavekort nå og inviter venner, familie eller din kjære med på en unik smaksopplevelse hjemme! En fin opplevelsesgave til de voksne i familien eller en kjær venn!

Se også faste smakinger/kurs på lokasjon: Opplevelsesgave – gave til han eller henne!

Våre gavekort har nå 6 måneder ekstra gyldighet. Handler du i dag – er gavekortet gyldig i hele 18 måneder.

Da håper vi koronaviruset har fått god tid til å bli en tilbakelagt historie.

Gavekortet leveres umiddelbart. Mottakeren booker selv opplevelsen på angitt tid (se datoer under ønsket (kurs/smaking) og kobler seg på nett. Hvert gavekort kan brukes på én digital flate/skjerm, antall deltakere er ikke begrenset og flere personer kan følge sendingen. En opplevelse skapt for å deles – alt hjemme i trygge rammer! Gjør noen glad – kjøp julegaven nå!

Ønsker du en digital smaking for en gruppe? Se vårt tilbud her!