Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på rundt Ølakademiet sine kurs og bruk av gavekort, kan det være du finner ditt svar her. Her er en liste over ofte stilte spørsmål – og svar på disse.

Hvorfor må man medbringe gavekort, når koden er oppgitt ved påmelding?
Svar: Dette er for å gjøre innslipp av gjester mer effektiv. I følge god regnskapsskikk skal omsetning av gavekort bokføres den dagen gjesten innløser/bruker det, og vi må derfor lage en oppstilling av disse for hvert kurs. Et fysisk gavekort sparer oss for mye tid i så måte.

Hvordan/når betaler man for kurset?
Svar: Betaling skjer ved oppmøte. Vi foretrekker da kort, men tar også kontanter. Gavekort kan også benyttes, og skal alltid tas med ved oppmøte.

Må jeg delta før utløpsdato på gavekort?
Svar: Påmelding til kurs  skje innen gavekortets utløpsdato. Selve deltagelsen kan dog skje inntil 90 dager etter utløpsdato.

Kan jeg benytte gavekortet mitt på andre kurs enn det gavekortet er beregnet for?
Svar: Om verdien er lik, så er det ingen problem, om du melder deg på et dyrere kurs, vil du måtte betale et mellomlegg på manglende verdi. Om du velger et billigere kurs, er dette også mulig, men vi betaler ikke ut «erstatning» for nedgradering.

Kurset mitt ble avlyst og nå er gavekortet utløpt, hva gjør jeg?
Svar: Blir et kurs avlyst, så vil vi selvsagt la deg benytte gavekortet ved en senere anledning selv om det er utløpt.

Hva er aldersgrensen for ølsmakinger?
Svar: I våre lokaler på Grunerløkka har vi 18-års grense for å delta på ølsmakinger. Vær obs på at enkelte av våre partnere kan operere med andre aldersgrenser. Kontakt kurssted for å være sikker.