Ølsmaking hos deg

Vurdert 5.00 av 5 basert på 3 kundevurderinger
(3 omtaler)

kr 295,00

Beskrivelse

Ølsmaking – sosialt og lærerikt!

Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet besøker dere for å guide dere gjennom en ølsmaking med fokus på gode historier, lun stemning og varm humor.

På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.

Har dere et trivelig lokale, være seg kantine, pauserom eller bakgård? Vi har kunnskapen og tar gjerne turen innom. Dere kjøper selv inn øl, men vi vil hjelpe dere gjerne med gode forslag. Dere holder også glass, snacks og andre nødvendigheter.

Ølsmakingene er uformelle og folkelige.


Nyttig informasjon

Varighet: 90 minutter
Pris: Kr. 295,-/person – minimum 15 personer
Betaling: Før oppmøte
Kurssted: Hos dere

Send en henvendelse

 

Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

3 omtaler for Ølsmaking hos deg

 1. Vurdert 5 av 5

  Marie Helena Gundersen

  Veldig hyggelig kveld med Jørn som dro oss gjennom litt ølhistorie med innslag av en del latter. Gode småretter som passet til ølet vi smakte. Veldig bra aktivitet FØR faglig innhold på jobbmøte ☺️ Anbefales

 2. Vurdert 5 av 5

  Anne Kersti Mo

  Foredragsholderen ga oss en underholdende reise i ølets historie gjennom tidene og spennende innblikk i forskjellige smaker og typer øl. Dette var morsomt og lærerikt! Veldig bra!

 3. Vurdert 5 av 5

  Arne Aashildrød, Netapp Norway AS

  Stor suksess da vi fikk Bjarte til å guide oss gjennom smaking av en håndfull juleøl. Solid kunnskap parret med glimt i øyet og gode historier gjorde det til en minnerik opplevelse for deltagerene. Anbefales på det sterkeste!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *