Ølsmaking hos deg – din private ølguide

(3 omtaler)

kr 3.990,00

La oss ta turen til dere for å holde en ølsmaking tilnærmet lik den man får i våre lokaler.

Beskrivelse

Lei en ølguide til din private ølsmaking. Vår erfarne guide tar smakingen til et proft nivå med historier, teknikker og humor. Vi tilpasser oss gjerne tema.

Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet besøker dere for å guide dere gjennom en ølsmaking med fokus på gode historier, lun stemning og varm humor.

Du kan få din private ølguide i*

 • Oslo
 • Trondheim
 • Bergen
 • Stavanger

På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.

Har dere et trivelig lokale, være seg kantine, pauserom eller bakgård? Vi har kunnskapen og tar gjerne turen innom. Dere kjøper selv inn øl, men vi vil hjelpe dere gjerne med gode forslag. Dere holder også glass, snacks og andre nødvendigheter.

Ølsmakingene er uformelle og folkelige.

*Andre steder på forespørsel


Nyttig informasjon om smakingen

 • Varighet: 60-90 minutter
 • Pris: Kr. 3990,-/inntil 15 personer – 195,-/person utover 15.
 • Betaling: Før oppmøte
 • Kurssted: Hos dere
Be om et uforpliktende tilbud


3 omtaler for Ølsmaking hos deg – din private ølguide

 1. Marie Helena Gundersen

  Veldig hyggelig kveld med Jørn som dro oss gjennom litt ølhistorie med innslag av en del latter. Gode småretter som passet til ølet vi smakte. Veldig bra aktivitet FØR faglig innhold på jobbmøte ☺️ Anbefales

 2. Anne Kersti Mo

  Foredragsholderen ga oss en underholdende reise i ølets historie gjennom tidene og spennende innblikk i forskjellige smaker og typer øl. Dette var morsomt og lærerikt! Veldig bra!

 3. Arne Aashildrød, Netapp Norway AS

  Stor suksess da vi fikk Bjarte til å guide oss gjennom smaking av en håndfull juleøl. Solid kunnskap parret med glimt i øyet og gode historier gjorde det til en minnerik opplevelse for deltagerene. Anbefales på det sterkeste!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *