Øl og hamburger – utdrikningslag Stavanger

kr 750,00

Øl og burger for utdrikningslag: En minnerik opplevelse for både den vordende brud/brudgom og resten av gruppen med fokus på god stemning og humor! Varighet 1 time.

Beskrivelse

Vi vet du vil ha det! Sosial og lærerik aktivitet for utdrikningslag. Lær hvordan man velger øl til burgeren mens magen fylles. Perfekt for utdrikningslaget.

Hva bør følge hamburgeren som drikke? Jo, øl! Ølakademiet viser vei ved å matche øl og burger – og gir gode tips om bruk av øl i mat.

På kule Øst bar smaker vi oss igjennom ulike ølstiler og lærer litt om øltyper, glassvalg og skjenking. I etterkant lar vi oss inspirere av det vi har lært, og spiser velsmakende burger sammen med utvalgt øl som gir den perfekte smakskombinasjon.

Øl og burger passer for alle som er glad i god mat og drikke, vel bekomme!


Nyttig informasjon

 • Varighet: 90 minutter
 • Pris: 750,-/person
 • Gruppestørrelse: Minimum 10 pers
 • Betaling: Før oppstart via tilsendt link
 • Kurssted: ØST, Kvitsøygata 25, 4014 Stavanger
Be om et uforpliktende tilbud


Andre alternativer: Ølsmaking 90 min | Øl og sliders | Ølsmaking 1 time


Betingelser

Følgende betingelser gjelder for utdrikningslag:

 1. Vi har dessverre ikke mulighet til å reservere tider før oversendt tilbud er akseptert.
 2. Betaling skal skje med kort, og i sin helhet senest 48 timer før arrangementet starter. Sikker betaling skjer via tilsendt link.
 3. Det utstedes ikke faktura uten nærmere avtale. Ved betaling med faktura er betalingsfrist 10 dager før arrangementet starter.
 4. Endelig antall deltakere skal innmeldes oss senest 24 timer før arrangementets betalingsfrist. Om dette ikke skjer vil man betale for minimum antall deltakere i opprinnelig tilbud.
 5. Deltakere utover innmeldt antall skal betales ved oppmøte.
 6. Ølakademiet har rett til å avvise personer som er synlig beruset ved oppmøte. Dette i henhold til Alkohollovens bestemmelser.
 7. Avviste personer har ikke rett til refusjon av kursavgift.