Rockekokker – catering Oslo til ditt event

Catering og underholdning fra samme leverandør! Enklere blir det vel ikke? Velg blant flere typer aktiviteter fra Ølakademiet og catering fra Rockekokker.

Rockekokker har over 15 års fartstid med levering av catering til eventer, firmafester og julebord til konkurransedyktige priser.

God mat laget fra grunnen krever gode råvarer, der Rockekokker bruker landets aller beste leverandører, slaktere og pølsemakere. Kokkene har full kontroll på alle ingredienser, der råvarene er kortreiste og av svært høy kvalitet.

«Vi lager den beste julematen basert på god og næringsrik mat. Vi bruker først og fremst leverandører som vet å ta vare på kvalitet i alle ledd. F eks er ribben levert av Gla’ gris fra Rakkestad. Røkt eller urøkt pinnekjøtt av lam fra Imsdalen. Julepølse og medisterkaker fra Østfolds beste slakter og pølsemaker. Maten tilberedes av glae’ (Rocke)kokker som har den største respekt for råvarer og julemattradisjoner.»

Dessuten tror Rockekokkene på at et kjærlig håndlag fra kokken gir bedre smak. Selskapet er også medlem av Matvett og jobber kontinuerlig for å redusere matsvinn, redusere bruken av kjøtt, samt minimere plastbruken og sørge for sortering til gjenbruk og resirkulering.

Rockekokken tilbyr julebordsesongen følgende menyer for catering:


Julelunsj med varme og kalde retter inspirert av julen
Kr 345,-

Tradisjonell ribbetallerken
Kr 395,-

Tradisjonell pinnekjøtt tallerken
Kr 525,-

Juletapas med varme og kalde retter inspirert av julen
Kr 535,-

3-retters ølmeny
Kr 495,-

Julens dessert
Kr 115,-

Priser per person. Minimumsantall 15 personer.


Prisliste tillegg: 

  • Levering Oslo/Akershus, kr 179,-
  • Klargjøring av mat på serveringsutstyr, kr 790,-
  • Rockekokkenes tilstedeværelse (inntil 3 timer), kr. 1 500,-

Se informasjon om aktiviteter fra Ølakademiet i egen boks.