
Informasjon
- Steder: Oslo
- Varighet: 60 – 90 min + middag
- Pris: Fra 1.650,- per person
- Minste gruppe: 10 personer.
*Priseksempel for sidersmaking 60 min og 3-retters meny på Sjømagasinet
Bli med på sidersmaking hos Ølakademiet! I etterkant av smakingen blir 3-retters middag på selveste Sjømagasinet Restaurant. En flott opplevelse og sommerfest!
Sommerfest i Oslo med sidersmaking og sjømat! Den enkleste veien til en flott sommefest, er å la oss ta hele jobben. Først sidersmaking, så til Sjømagasinet på Tjuvholmen for en godt komponert 3-retters meny. Velkommen til bords!
Sider har blitt eplekjekt og stadig flere innser at sider er ekte håndverk og kvalitetsprodukt. Norsk sider er mangfoldige, og finnes fra fruktige og søte til ville og syrlige. Bli med på smaking og lær sider med en ekte Pommelier!
Vi lærer deg å smake og beskrive sider med både øyne, nese og munn. Samtidig tar vi deg gjennom siderens historie, beskriver produksjonen og krydrer det hele med morsomme fakta og nytte tips. Du lærer også om sider til mat!
Etter smakingen hos Ølakademiet på Grünerløkka drar gruppen videre til Tjuvholmen. Her har vi bestilt bord og samkjørt tidspunkt tidene med Sjømagasinet på forhånd. For dere som gruppe, er det bare å møte opp og nyte kvelden!
Hele arrangementet med sidersmakingen kan også på forespørsel avholdes lokalt hos Sjømagasinet på Tjuvholmen.
Arrangere sommerfest i Oslo? Se alle gode tilbud, aktiviteter og pakker!
Om vår partner Sjømagasinet Restaurant
På holmen av tyver, så nær vannet og fjorden som du kan komme, finner du Sjømagasinet. Et helstøpt konsept med restaurant, vinbar, kurs-og møtelokale, selskapslokale og fiskebutikk..
Les mer om Sjømagasinet her.
Motta et uforpliktende tilbud