
Juleølpremieren flytter til Kulturkirken Jakob, der premieren første gang ble arrangert i 2011. Bli med på en av årets store begivenheter – lanseringen av det norske juleølet!
Juleølpremieren er en merkedag for lanseringen av alt juleøl i Norge og arrangeres for bryggeriene og julebrusprodusenter av Bryggeri- og drikkevareforeningen. Ølakademiet er også i år teknisk arrangør.
Etter tilbakemeldinger fra bryggeriene og evaluering av fjorårets arrangement blir det i år ingen publikumsdel. I år ønsker vi å sette fokus på samhold og inviterer bryggeriene til en sosial sammenkomst etter arrangementet.
På Juleølpremieren vil alle bryggerier og produsenter løftes frem og tradisjon tro kåres utmerkelsen Årets Ølhund. I etterkant lanseres julens produkter i landets butikker og Vinmonopolutsalg.
Torsdag 31. oktober 2024
Juleølpremieren (FAG/HORECA/PRESSE) – 16:30-19:30
Sted: Kulturkirken Jakob, Hausmanns gate 14, 0182 Oslo
Juleølpremieren (SOCIAL) for bryggerier & produsenter – 21:00-00:00
Sted: Crow Bar (2 .etg), Torggata 32, 0183 Oslo
Juleølpremieren – FAG/HORECA/PRESSE
Juleølpremieren er et lukket fagarrangement for invitert presse, beslutningstakere, serveringsbransjen, dagligvarehandelen og andre venner av bryggeribransjen i Norge.
- 16:30 Ankomst, registrering, velkomstøl og mat
- 17:00 Velkomst v/direktør i BROD Erlend Vagnild Fuglum
- 18:00 Kåring av Årets Ølhund
- 19:15 Kranene stenges
- 19:30 Arrangementet avsluttes
Juleølpremieren – SOCIAL
I etterkant av fagdelen blir det et sosialt arrangement for bryggeriene og produsentene, samt de som har arbeidet under Juleølpremieren. Arrangementet går av stabelen på Crow Bar. Det bli enkel bespisning på BROD sin regning og den enkelte må selv stå for drikke. Påmelding er nødvendig og gjøres nedenfor.
Praktisk om arrangementet
Praktisk om Juleølpremieren
- Bryggeriene/produsentene får ved ankomst utdelt standplass med kjøleskap og strøm.
- Bryggeriene sørger selv for at sine produkter blir satt til kjøl.
- Ønsker noen å eksponere produkter fra tapp, må dette besørges og monteres av bryggeriets personell.
- Rigging av stand skjer fra kl. 10:00 og all montering må være avsluttet senest kl 16:00.
- Nedrigg skjer fra kl. 19:30 og utstyr/varer som skal i retur må hentes påfølgende dag mellom kl. 08:00-10:00.
- Alle bryggerier/produsenter vil presenteres med sine produkter i Juleølpremierens program og menyer.
- Markedsmateriell/roll-up kan benyttes under arrangementet.
- Smaksprøvene medbringes av bryggeriene/produsentene og utdeles til gjestene som spons (10-15 cl).
- I etterkant av premieren samles bryggerier/produsenter og alle som har jobbet til sosialt lag på Crow Bar.
Priser for deltakelse på Juleølpremieren
- Alle småskalabryggerier/produsenter (under 3 mill. liter/år) inviteres til å delta gratis på stand.
- Deltakeravgiften for bryggeriene med volum over 3. mill. liter/år belastes kr. 1500,- pr. påmeldte øl/merker.
- Alle bryggerier/produsenter må selv stille med eget øl/brus/alkoholfritt som spons.
- Alle alkoholholdige produktene som medbringes til arrangementet må være utstedt til RealMat AS – org. nr.
916 664 672, via pakkseddel eller proformafaktura og merkes med Juleølpremiere 2024. - Bryggeriene besørges selv retur av sine varer som blir igjen etter arrangementet.
- For de av småskalaprodusentene som ikke kan/vil være fysisk til stede, inviteres de til å delta gratis med inntil tre merker. Logistikk avtales direkte og produktene serveres av kyndige ølsommelierer.
Påmelding – Meld på i dag!
Siste påmeldingsfrist: mandag 14. oktober 2024.
Alle representanter fra bryggeriene som ikke står på stand, må grunnet sikkerhet meldes på til Ølakademiet.
Spørsmål om arrangementet rettes til Ølakademiet, på e-post post@ol-akademiet.no eller telefon 21 64 06 65.
Påmelding for Juleølpremieren 2024