Våre partner restauranter i Oslo

NB! Side under bygging

Velger du et arrangement hos oss, kan vi ordne samkjøring av dette med julebord hos en av restaurantene vi samarbeider med. I Oslo har vi disse partnerene.

Velger du å ha et arrangement hos oss, kan vi være behjelpelig med å bestille bord og legge til rette for bespisning hos en av våre samarbeids-restauranter i Oslo.

Administrasjonskostnad kr. 350,- som inkluderer reservasjon og tilrettelegging.


Du kan velge mellom disse restaurantene (Eksempler):

Den Glade Gris

Godt ølutvalg! Uformelt.

Den Glade Gris er en gastropub med rustikk og personlig atmosfære. Her legges til rette for en uformell kveld med ærlige, ekte råvarer og fokus på å bruke hele dyret. Den langtidsstekte maten er alltid hjemmelaget.

Juleølsmaking

90 min | fra 645,-

Simpelitam sinctat ecture, omni odis ma doloria voluptas corecup tatur, id magniendusae pelesti dolorem aut faciden dendiore quatenda cor sit velis simin et dolum et laut magnimo lenduci maiorentia velestio …

Den Glade Gris
Uformelt - godt ølutvalg

Den Glade Gris er en gastropub med rustikk og personlig atmosfære. Her legges til rette for en uformell kveld med ærlige, ekte råvarer og fokus på å bruke hele dyret.

Den langtidsstekte maten er alltid hjemmelaget.

Les mer


Vis nettsideFacebook
Südøst
Asiatisk fusion

Südøst Asian Crossover sentralt på Løkka serverer asiatisk crossover; dette betyr at man krysser asiatisk mat med andre matkulturer for å danne noe nytt og spennende.

Kort spasertur fra vårt lokale.

Les mer


Vis nettsideFacebook