Våre partner restauranter i Oslo

NB! Side under bygging

Velger du et arrangement hos oss, kan vi ordne samkjøring av dette med julebord hos en av restaurantene vi samarbeider med. I Oslo har vi disse partnerene.

Velger du å ha et arrangement hos oss, kan vi være behjelpelig med å bestille bord og legge til rette for bespisning hos en av våre samarbeids-restauranter i Oslo.

Administrasjonskostnad kr. 350,- som inkluderer reservasjon og tilrettelegging.


Du kan velge mellom disse restaurantene (Eksempler):

Den Glade Gris

Godt ølutvalg! Uformelt.

Den Glade Gris er en gastropub med rustikk og personlig atmosfære. Her legges til rette for en uformell kveld med ærlige, ekte råvarer og fokus på å bruke hele dyret. Den langtidsstekte maten er alltid hjemmelaget.

Juleølsmaking

90 min | fra 645,-

Simpelitam sinctat ecture, omni odis ma doloria voluptas corecup tatur, id magniendusae pelesti dolorem aut faciden dendiore quatenda cor sit velis simin et dolum et laut magnimo lenduci maiorentia velestio …

Den Glade Gris
Uformelt - godt ølutvalg

Den Glade Gris er en gastropub med rustikk og personlig atmosfære. Her legges til rette for en uformell kveld med ærlige, ekte råvarer og fokus på å bruke hele dyret.

Den langtidsstekte maten er alltid hjemmelaget.

Vis nettsideDen Glade Gris på Facebook
Eldhuset
Amerikansk grill

For Eldhuset er det å elske mat med lange tradisjoner fra sørstatene i USA som Louisiana, Kentucky, Mississippi eller Tennessee en helt naturlig ting.

Kort spasertur fra kurslokalet.

Vis nettsideEldhuset på Facebook
Festningen Restaurant
Utsikt over havna rådhusplassen

Festningen Restaurant tilbyr à la carte selskapsmenyer til middag. Rettene lages av spennende, sesongbaserte råvarer, mange av dem kortreiste.

Eget selskapslokale og chambre separee.

Vis nettsideFestningen på Facebook
Grilleriet
Grill i sentrum

På Grilleriet står grilling i sentrum – bokstavelig talt. Det meste av maten tilberedes på en kullgrill som er selve hjertet i restauranten og det åpne kjøkkenet.

Ligger midt i Folketeaterpassajsen.

Vis nettsideGrilleriet på Facebook
Louise Restaurant
Aker Brygge

Hos Louise Restaurant & Bar serveres dere ekte matglede fra noen av Norges beste produsenter av råvarer – nøye kvalitetssjekket av Louise før hver sesong.

Ølsmaking hos oss eller på restauranten.

Vis nettsideLouise på Facebook
Nedre Foss Gård
Herlig atmosfære

Nedre Foss Gård har gjennoppstått i historiske lokaler, hovedbygningen til Nedre Foss Gård er faktisk opprinnelig fra 1802 og er Grunerløkkas eldste bygning.

Kun en kort spasertur fra vårt kurslokale.

Vis nettsideNedre Foss på Facebook
Olympen Mat & Vinhus
Klassiker øst i Oslo

Lompa har skandinavisk husmannskost med et kontinentalt tilsnitt, og menyen skiftes mange ganger i året for å kunne bruke sesongbaserte råvarer. Alt er hjemmelagd!

Et av Oslos mest spennende områder.

Vis nettsideOlympen på Facebook
Südøst
Asiatisk fusion

Südøst Asian Crossover sentralt på Løkka serverer asiatisk crossover; dette betyr at man krysser asiatisk mat med andre matkulturer for å danne noe nytt og spennende.

Kort spasertur fra vårt lokale.

Vis nettsideSüdøst på Facebook
Vintage Kitchen
Matglede i fokus

Reis til ingenmannsland mellom Grünerløkka og Grønland. Her finner du Vintage Kitchen som lar seg inspirere av sesongens råvarer.

En liten spasertur fra vårt lokale.

Vis nettsideVintage Kitchen på Facebook