Øl og whiskysmaking – utdrikningslag Oslo

kr 645,00

Øl- og whiskysmaking for utdrikningslag: En minnerik opplevelse for både den vordende brud/brudgom og resten av gruppen med fokus på god stemning og humor! Varighet 90 min.

Beskrivelse

Ta utdrikningslaget med inn i whiskyens verden, et perfekt innslag på dagen – gjennomført på Hopyard i Mathallen. Øl og whisky byr på smaking, fag og historie.

Bli kjent med brennevinet med variasjonene i aroma og smak. Er whiskyen myk eller skarp, søt eller bitter? Hvor kommer røyksmaken i fra hva slags eikefat lagres drikken på? Du lærer litt om whiskytyper, de ulike lands særpreg, produksjon, råvarer og lagring.

Her blir det fag, praktiske øvelser i whisky-nytelse og smaking av øl i kombinasjon.

Aktiviteten passer de fleste utdrikningslag. Gjennom en uformell stemning kominert med humor, lærer dere om blant annet,

 • whiskyens historie
 • produktsjon
 • lagring
 • litt om øl.

Kurssted: Hopyard, Mathallen Oslo.

Be om et uforpliktende tilbud

Andre alternativer: Øl og sliders | Øl og whiskysmaking | Ølsmaking 90 min

Betingelser

Følgende betingelser gjelder for utdrikningslag:

 1. Vi har dessverre ikke mulighet til å reservere tider før oversendt tilbud er akseptert.
 2. Betaling skal skje med kort, og i sin helhet senest 48 timer før arrangementet starter. Sikker betaling skjer via tilsendt link.
 3. Det utstedes ikke faktura uten nærmere avtale. Ved betaling med faktura er betalingsfrist 10 dager før arrangementet starter.
 4. Endelig antall deltakere skal innmeldes oss senest 24 timer før arrangementets betalingsfrist. Om dette ikke skjer vil man betale for minimum antall deltakere i opprinnelig tilbud.
 5. Deltakere utover innmeldt antall skal betales ved oppmøte.
 6. Ølakademiet har rett til å avvise personer som er synlig beruset ved oppmøte. Dette i henhold til Alkohollovens bestemmelser.
 7. Avviste personer har ikke rett til refusjon av kursavgift.