Øl og whiskysmaking – utdrikningslag Oslo

kr 645,00

Beskrivelse

Ta utdrikningslaget med inn i Whiskyens verden, et perfekt innslag på dagen – gjennomført på Hopyard i Mathallen. Whisky kurs med smaking, fag og historie.

Bli kjent med brennevinet med variasjonene i aroma og smak. Er whiskyen myk eller skarp, søt eller bitter? Hvor kommer røyksmaken i fra hva slags eikefat lagres drikken på? Du lærer litt om whiskytyper, de ulike lands særpreg, produksjon, råvarer og lagring.

Vet du forskjellen på «Whisky» og «Whiskey»? Fasiten er opprinnelseslandet; i Skottland lages «whisky», mens det i Irland og USA lages «whiskey».

Her blir det fag, praktiske øvelser i whisky-nytelse og smaking av øl i kombinasjon.

Lyst til å lære mer? Bli med på en lærerik smaking på Hopyard i Mathallen.


Nyttig informasjon

Varighet: 90 minutter.
Pris: 645,-/person.
Betaling: Før oppstart via tilsendt link
Kurssted: Hopyard (Mathallen Oslo), Vulkan 5, 0178 OSLO

 

Sjekk kapasitet

Fyll ut skjemaet nedenfor. Vi vil sjekke kapasitet og komme med et skriftlig tilbud. Grunnet stor pågang kan vi ikke reservere tid før vårt tilsendte tilbud er akseptert.

Send en henvendelse her

Betingelser

Følgende betingelser gjelder for utdrikningslag:

  1. Vi har dessverre ikke mulighet til å reservere tider før oversendt tilbud er akseptert.
  2. Betaling skal skje med kort, og i sin helhet senest 48 timer før arrangementet starter. Sikker betaling skjer via tilsendt link.
  3. Det utstedes ikke faktura uten nærmere avtale. Ved betaling med faktura er betalingsfrist 10 dager før arrangementet starter.
  4. Endelig antall deltakere skal innmeldes oss senest 24 timer før arrangementets betalingsfrist. Om dette ikke skjer vil man betale for minimum antall deltakere i opprinnelig tilbud.
  5. Deltakere utover innmeldt antall skal betales ved oppmøte.
  6. Ølakademiet har rett til å avvise personer som er synlig beruset ved oppmøte. Dette i henhold til Alkohollovens bestemmelser.
  7. Avviste personer har ikke rett til refusjon av kursavgift.