Publisert Legg igjen en kommentar

Gode tips til et topp utdrikningslag

Hvert år legger mange utdrikningslag turen innom oss. Vi har gjennom de høstet gode erfaringer vi gjerne deler, og overraskende lite øl har sneket seg inn.

Gjennom spørsmålene og punktene vi har satt sammen, håper vi å kunne gi deg som skal arrangere utdrikningslag gode innspill på veien til å lage en uforglemmelig dag – for en kjær og betydningsfull venn eller venninne. Rekkefølgen er opp til deg, men husk at ting jo henger sammen …

Hvis du trenger noen konkrete tips, har Ølakademiet aktiviteter for utdrikningslag i disse byene:

 • Oslo
 • Trondheim
 • Bergen
 • Stavanger

Ølakademiets sjekkliste for et godt utdrikningslag:

 • Start planleggingen av utdrikningslaget tidlig! Det er forlover som pleier å ta seg av planlegging og avgjørelser, men hvorfor ikke alliere seg med noen av de andre for å ha noen å sparre med og også fordele oppgaver på?
 • Hvor lenge før bryllupet skal utdrikningslaget stå? Sett opp et godt utvalg datoer tidlig, og velg en dato som flest mulig kan. Jo flere avklaringer, jo bedre. Dagen før bryllupsdagen funker sjelden bra …
 • Hvem skal med på et utdrikningslag? Be dem som hovedpersonen ønsker at skal være der. Er du usikker, så spør den kommende bruden/brudgommen. Og for all del; husk å booke hovedpersonen ..!
 • Sett opp en tidsplan og en realistisk reiserute. Ha god tid, for ting tar ofte mer tid enn man kanskje tror. Spesielt toalettbesøk. Får dere mye tid til overs er det ikke verre enn å stoppe et sted for en kaffe eller en øl. Unngå stress. Det er det siste hovedpersonen, og du selv trenger i dag!
 • Hvordan overraske brud eller brudgom? By på et overrakselsesmoment! Hva tror du hovedpersonen ville syntes var stas? Henting i russebil, rickshaw eller kul veteranbil, eller hva med en overraskende setting; hos tannlegen…
 • Er utkleding innafor? Hva med å kle på henne eller han en helt annen stil, kle vedkommende opp etter en kjent person hovedpersonen har sansen for, favoritten på barne-tv fra han/hun var liten? Og tenk: Hvordan utfordrer du henne/han på riktig måte, innenfor, men kanskje litt på kanten av personens grenser?
 • Vær måteholden med alkohol! For mye alkohol kan føre til en slitsom affære. Fokuser heller på opplevelsen man har sammen. Tilpass alkoholmengden, slik at hovedpersonen får en mest mulig minneverdig dag. Vi kan skrive under på at det fins mye god øl som ikke har høy alkoholstyrke, men likevel er god på smak. Det er heller ikke feil med et alkoholfritt arrangement!
 • Hvordan holde ut hele dagen? Tenk gjennom dette, og se det sammen med tidsplanen. De fleste utdrikningslag inkluder mat og drikke underveis. Det er nok en god idé, også med tanke på alkoholen. Drikk godt med vann underveis!
 • Hva vil hovedpersonen sette pris på? Ikke alle har lyst å hoppe i fallskjerm, så la bruden/brudgommen sette grenser. Ikke gjør noe du tror hovedpersonen ikke ville likt, og for all del, ikke skjenk hovedpersonen for å få dette gjennom. At hovedpersonen blir utfordret litt, må være lov, men rådfør deg gjerne med de andre hvis du er usikker!
 • Dokumenter og lagre minnene. Jentene pleier være gode på å ta vare på minnene. Som å være forberedt med en slags overlevelsespakke til alle; med vannflasker, litt snacks, papirlommetørklær osv. Ta gjerne bilder underveis. Typisk for jentene kan være minnebok, men hva er det for gutta? Tenk nytt og annerledes!
 • Tilpass kostnadene til hele gruppa. Det er sympatisk og inkluderende og sjekke ut hva gruppa mener det er rom for å bruke. En akseptabel pris kan også føre til større deltagelse, som hovedpersonen nok vil sette mer pris på enn at vedkommende fikk den dyreste middagen.

Se våre populære tilbud for utdrikningslag!

Ølakademiet har fine aktiviteter alle i gruppen kan like! Du kan lese mer om vårt utvalg i din by her …


Så håper vi nå at du husker på det viktigste spørsmålet av dem alle, som vi mener bør være gjennomgangsmelodien i alle vurderinger: Hva ville hovedpersonen satt pris på? Har du den strofen med deg i hvert et spørsmål, så kan det ikke finnes en forlover som treffer bedre enn deg!

Til slutt skal vi skryte litt, og fortelle hva brudgommen på et av våre utdrikningslaget konstaterte på spørsmålet «hva er deres beste tips til utdrikningslag?» «Ølakademiet!!!» Brudgommen sang det ut, og vi legger ikke skjul på at hyggelig tilbakemelding er stas!

Lykke til med planleggingen og gjennomføringen på dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *