Ølsmaking og middag – event og kickoff

Informasjon


  • Steder: Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger.
  • Varighet: 60 eller 90 minutter + middag.
  • Pris: Fra kr. 1.050,-* per person.
  • Minste gruppe: 10 personer.

*Priseksempel for ølsmaking 60 min og 3-retters Chef-meny på Den Glade Gris. Drikke til maten kommer i tillegg.

Den enkleste veien til en hyggelig kveld, er å la oss ta hele jobben. Først ølsmaking, så middag på restaurant. Velkommen til dekket bord!

Øl er best når du bruker flere sanser. Her lærer du å smake og beskrive med både øyne, nese og munn. Samtidig tar vi deg gjennom ølets historie, beskriver bryggeprosessen og krydrer det hele med artige fakta og nyttige serveringstips.

Vi har selvsagt gode, alkoholfrie alternativer for de som ønsker det.

Etter smakingen drar gruppen videre til restauranten dere har valgt. Vi har bestilt bord og samkjørt tidspunkt og opplegg med restauranten på forhånd. For dere er det kun å møte opp og nyte kvelden.

Våre partner restauranter

Vi har valg ut noen gode restauranter som passer vårt konsept. Ledige snipper og ærlig mat er fellestrekk ved alle!

Se detaljert oversikt over alle restauranter her.

Motta et uforpliktende tilbud

Kurssteder for ølsmaking

Oslo

Ølakademiet
Th. Meyers gate 71 A
0552 Oslo

  • 10-50

Trondheim

Den Gode Naboen AS
Øvre Bakklandet 66
7016 Trondheim.

  • 10-30

Bergen

Bryggen Tracteursted
Bryggestredet 2
5003 Bergen

  • 10 – 30

Stavanger

På Kornet
Øvre Holmesgate 8
4006 Stavanger

  • 10 – 30