Event, kickoff, utdrikningslag og møterom

Når god og uformell stemning skal være selve grunnpilaren for et arrangement, er våre opplegg med kurs og smakinger ypperlig for alle type grupper. Velkommen!

Enten du planlegger et event eller en kickoff, et utdrikningslag eller en sammenkomst for et lag eller en forening, har Ølakademiet gode alternativer for den gode stemningen. Be om et uforpliktende tilbud allerede i dag!

Utdrikningslag
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

En hel dag i høyt tempo kan bli en slitsom affære, og for de fleste utdrikningslag kan det være en god idé å få et lite avbrekk. Vi har uformelle og folkelige aktiviteter med fokus på god stemning og humor.

Opplegg både med og uten mat.

Event og kickoff
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Uhøytidelig atmosfære er vår spesialitet. Lær noe gjennom gode opplevelser - et fint minne hele gruppen kan se tilbake på i ettertid. Det skaper godt samhold for både lag, foreninger og bedrifter.

Velkommen til Ølakademiet.

Digitale eventer
Hele landet

Online eventer som ølsmaking, sidersmaking eller øl og akevitt. Opplev Ølakademiet hjemme i egen stue digitalt og live – hvor man kan stille spørsmål og få svar direkte av guiden.

Hele landet er invitert!

Uformelt møterom
Oslo

Skal du avholde møte eller en liten konferanse i Oslo? Prisgunstig møterom på Grünerløkka, enkelt tilgjengelig fra Jernbanetorget. Lokalet passer for inntil 30 pers, og servering mot tillegg er mulig.

Vi sees på Schous Plass.

Gave til ansatte og firmagaver
Hele landet

Er du på jakt etter en gave til dine ansatte? Gode opplevelser skaper minner og er gøy å få. Se alle gavetipsene her og som er perfekte firmagaver å gi!

Alle firmagaver leveres som digitale gavekort!

Julebord
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Skal du arrangere julebord og ønsker en annerledes julebordsaften? Vi har opplevelser som er skapt for å lage god stemning og innlede gode samtaler, som skaper minner som varer hele jula gjennom.

Velkommen til Ølakademiet!