Event og kickoff – lær gjennom opplevelser

Legg ditt arrangement i trygge hender. Faglig og sosiale happeninger for teambygging, en kundekveld eller andre eventer hvor noen fortjener en påskjønnelse.


Vi har mer enn 10 års erfaring med både store og små arrangementer. Alt fra sommerfest for bedrifter og lag og foreninger til store eventer med flere hundre deltakere. Vi har også i en årrekke vært teknisk arrangør for den årlige juleølpremieren for medlemmene i Bryggeri- og drikkevareforeningen, som har mer enn 300 inviterte gjester.

Våre kurs og arrangementer er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor.

Ølsmaking
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Lær litt om alt med vår generelle ølsmaking – eller dykk dypere ned i ett øl eller område med en temasmaking. Velkommen til Ølakademiet!


Fra kr. 595,-

Sidersmaking
Oslo

Sider er ikke lengre ensbetydende med søte fruktdrikker med et kunstig tilsnitt. Det er også grunnen til at stadig fler velger sider.


Fra kr. 595,-

Smaking i eget lokale
Hele landet

Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer underholdende smakinger for dere – hos dere.


Fra kr. 3.990,-

Ølsmaking og middag
Oslo - Trondheim - Bergen

Den enkleste veien til en hyggelig kveld, er å la oss ta hele jobben. Først ølsmaking, så middag på restaurant. Velkommen til dekket bord!


Fra kr. 970,-

Øl og matkurs
Oslo - Bergen

Øl til mat er fantastisk godt når man vet hvilket øl man bør velge til retten. Ofte utgjør små ting store forskjeller. Vi lærer deg triksene!


Fra kr. 1.095,-

Øl og sliders
Oslo

Helt konge! Gjennom tre sliders med forskjellig garnityr, viser vi hvordan man velger riktig øl til forskjellige hamburgere.


Kr. 795,-

Øl og hamburger
Trondheim - Bergen - Stavanger

Øl til hamburger faller seg helt naturlig, ingen diskusjon! Men hva er det som gjør enkelte ølstiler mer passende til burgeren enn andre?


Kr. 795,-

Vandring med ølhistorie
Oslo - Trondheim - Bergen - Stavanger

Byvandring med innslag av pubkultur, industrihistorie og lokale bryggerier. Øl inngår selvsagt også i våre fotturer.


Fra kr. 755,-