Øl og Matkurs (Bergen)

(3 omtaler)

kr 1.295,00

På lager

Vi kan levere gavekortet for degGratis leveringstjeneste
Ønsker du gavekortet levert kun til egen e-post, la feltene under stå tomme.

Vi kan levere gavekortet direkte til mottaker for deg! Fyll ut navn og e-post til den som skal ha gavekortet, skriv en personlig hilsen og velg dato for utsendelse. Da sender vi gavekortet på e-post til jubilanten om formiddagen på valgt dato!

Beskrivelse

Øl og matkurs med 5 retters sesongbasert meny. Lær å sette øl til mat. Godt alternativ til restaurant, perfekt for grupper.

Informasjon om påmelding1. Informasjon
Har du gavekort eller ønsker å melde deg på kurs? Gå til steg 2.
Slik betaler du3. Betaling
Meld deg på valgt kurs via steg 2. Betaling skjer ved oppmøte. Har du gavekort tar du dette med.


Nyttig informasjon

 • Varighet: 2½ timer.
 • Pris: 1.295,-/person.
 • Kurssted: Marg & Bein, Fosswinckels gate 18, 5007 Bergen.
 • Grupper: Les om øl og matkurs for grupper her.

Øl  og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.

Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.

Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!

Sesongbasert meny satt sammen av kokkene på Marg & Bein.

Datoer og påmelding

Datoer og påmelding:

Her finner du oppsatte datoer for individuelle gjester. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Gjenta påmeldingen for hver deltaker. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Gavekortet skal i tillegg medbringes på kurset – enten som utskrift eller digitalt.

Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtatt våre vilkår.


Kart

Slik finner du fram

Kurssted: Marg & Bein, Fosswinckels gate 18, 5007 Bergen


3 omtaler for Øl og Matkurs (Bergen)

 1. Øydis Vaage

  Øl og matkurs hos Marg og Bein sammen med min mann. Lærerikt og hyggelig. Dyktig kursleder med stor kunnskap. Nydelig mat og hyggelig servering. Anbefales!!!

 2. Christina Tvedt

  Deltok på øl og matkurs med min samboer. Vi hadde en helt nydelig opplevelse og var veldig overrasket over hvor stor kunnskap kursleder hadde om forskjellige øl arter og historien bak øl. Svarte på alle spørsmål som ble stilt uten problemer. Anbefaler dette på det varmeste. Var selvfølgelig nydelig mat som ble servert på Marg og Bein og ølet som var valgt til var en fin sammensetting.

 3. John Fredagsvik

  Veldig gode matretter, godt utvalg øl ble servert og mye av ølet passet veldig bra til maten. Veldig dyktig guide med et godt vokabular på både engelsk og norsk. Trodde jeg kunne mye om øl, men lærte mye mer den kvelden. Hyggelig setting.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *