Ølsmaking 60 min, 2 pax (Bergen)

Vurdert 3.50 av 5 basert på 2 kundevurderinger
(2 omtaler)

kr 1.095,00

Beskrivelse

Ølsmaking – sosialt og lærerikt!

Varighet: 60 minutter.
Pris: 1.095,-/2 personer.
Betaling: Ved oppmøte.
Gavekort: Ja. Fyll inn kode ved påmelding. Medbring gavekortet.
Kurssted: Baran, Sigurds gate 21, 5014 Bergen.


Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i på fantastiske Baran i Bergen.

På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.

En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, hvor man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.

Ølsmakingene er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor! Aldersgrense 20 år.

Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Datoer og påmelding

Datoer og påmelding:

Her finner du oppsatte datoer. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Hver påmelding gjelder for to personer. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Gavekortet skal i tillegg medbringes på kurset – enten som utskrift eller digitalt.

Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtar våre vilkår.


Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kart

Slik finner du fram

Kurssted: Baran, Sigurds gate 21, 5014 Bergen.


Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 omtaler for Ølsmaking 60 min, 2 pax (Bergen)

 1. Vurdert 2 av 5

  Thea Emilie

  Denne opplevelsen sto ikke til mine forventninger. Har vært på flere ølsmakinger tidligere og har aldri opplevd å kun få utlevert et glass. Synnes dette er dumt da man ikke kan sammenligne smaker, farger og lukt. Det å måtte skylde glasset med vann mellom vær gang var heller ikke noe særlig. Da får man en samensvorie av vann, gammelt øl og nytt øl i glasset. Tidligere har vi fått presentert forskjellig type ølglass som passer til øltypene, dette har gjort smaksopplevelsen bedre. Savnet også en oversikt over ølene hvor vi kunne skrevet ned notater. Det som er postitivt er at vi fikk smake på mye spennende øl som jeg ikke har smakt før.

  Konstruktiv kritikk om guide. Det er ingen tvil om at han kan fag sitt. Han har mye kunnskap om øl. Likevell virket han lite forberedt og ting var ikke helt klart når vi kom. Dette gjorde han kanskje mer nervøse, noe som første til mye fnising og hmmm mellom setningene.

  • Luis Herreros

   Hei Thea Emilie
   Vi beklager at det kun ble utlevert et glass på smakingen du deltok på, vanligvis har alle våre gjester 2-3 glass tilgjengelig for smaksprøvene. Vi skal undersøke dette nærmere og skal sørge for at det er flere glass tilgjengelig for fremtidige smakinger.
   Vi pleier ikke ha noe oversikt over øl om blir brukt, da det er opp til ølguide som velger ut hva han/hun ønsker å bruke rett før smakingen, men vi kan sikkert høre med guide hva som ble brukt den dagen og sende deg en liste

   Takk for din tilbakemelding, vi jobber alltid med å forbedre oss!

 2. Vurdert 5 av 5

  Hilde Moberg

  Utrolige kjekke 60 minutter. Ho var kunnskapsrik, samtidig som ho var vittig og kjekk å høre på. Informasjonen vi fikk lå, ihvertfall i mitt tilfelle, på et akkurat passe nivå for de som var der. Jeg lærte en del nytt og fikk svar på en del jeg egentlig har lurt på tidligere. Gode øl var det også. Anbefales virkelig!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KursholderGavekort

Ølsmakingen er også tilgjengelig som gavekort, en populær opplevelsesgave til den som liker øl! Ønsker du å overlevere gaven selv, la feltene under stå tomme. Da sender vi kun gavekortet til din e-post, som du oppgir i kassen sammen med annen kundeinformasjon.


Gratis tilleggstjeneste: Vi kan sende gavekort til mottaker for deg! Fyll ut feltene, så sender vi ut e-post om formiddagen på valgt dato, men velg aldri samme dato som kjøp foretas.

På lager

Har du gavekort som utløper før jul? Les mer ... Fjern