Ølsmaking 60 min (Oslo) – 2 personer

Ølsmaking hos Ølakademiet

Enten man er et par, to venner eller kolleger, er det hyggelig å starte kvelden med en liten innføring om øl. Morsomme historier setter den gode stemningen.

  • Pris: 1.190,- for 2 personer
  • Varighet: 60 min
  • Aldersgrense: 18 år
  • Kurssted: Ølakademiet, Thorvald Meyers gate 71a, 0552 Oslo

Ølsmaking med en profesjonell og uavhengig aktør

På smakingen får dere en grunnleggende innføring i ølets anatomi. Sammen med ølguiden vår skal dere se, lukte og smake på øl fra utvalgte steder i verden – og noen fra rett rundt hjørnet. Hos Ølakademiet møtes sanser og kunnskap.

Mellom slagene får dere høre hvordan bryggingen foregår, helt fra kornet høstes til det ferdige ølet tappes. Vi snakker litt om ølstiler og råvarer før vi også røper noen smarte tips. Alt servert med et godt stykke humor.

Ta med en god venn eller en bedre halvdel og lær øl 101. Eksperter blir dere nok ikke på en time. Men dere vil lære nok til å vite mer om øl enn de fleste – og til å kunne omvende en skeptiker til en troende. Og det er jo en tilfredsstillelse i seg selv.

Smakingen passer for nybegynneren, men også for den som er glad i god mat og drikke.

Opplevelser er til for å deles – Velkommen!

At øl var viktig under vikingtiden er ikke noe nytt, men akkurat hvor viktig det var er for noen ukjent. Øl hørte både fester og bloting til, og da landet skulle kristnes lot man like godt øl bli en del av de kristne høytidene også.

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt. Det passer for alle, og varer akkurat lenge nok når man er på vei til videre aktiviteter.

Hvorfor ikke starte kvelden hos oss før turen går videre for den praktiske delen av det man har lært?


how to add a google map to a website

Påmelding til kurs/smakinger er bindende. Ved påmelding godtar du våre betingelser.  

Neste smaking

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort – ølsmaking 60 min (Oslo) – 2 personer

Dette kurset finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om en lokal aktør.

Ølsmaking 60 min (Oslo) – alternativer

Ølsmaking 60 min – andre byer