Ølsmaking med håndverksbryggerier

Møt bryggere fra håndverksbryggerier med ambisjoner. Norske bryggerier høster internasjonal anerkjennelse, og nå kan du møte noen av disse når de besøker oss.

  • Pris: 675,-
  • Varighet: 2 timer
  • Aldersgrense: 18 år
  • Kurssted: Ølakademiet, Thorvald Meyers gate 71a, 0552 Oslo

Hør hva det er som inspirerer og er drivkraften bak noen av de mest spennende bryggeriene her i landet. Dette er hådverksbryggerier som anser ølbrygging som sitt fag, som eksperimenterer og utfordrer de mer konvensjonelle bryggeriene.

Noen ganger får vi også besøk fra utlandet!

Her får du førstehåndskjennskap til historien bak, og hvilke ambisjoner bryggeriene har for fremtiden. Underveis smaker man utvalgte øl fra kveldens gjestebryggerier.

Ølakademiet innleder med en sensoriske del. Her lærer du hvordan man smaker og bedømmer øl. Denne delen avsluttes med tips til gode vannhull i Tigerstaden.

På smakingen er to ulike bryggerier representert.

De kan være norske, utenlandske, små, store, unike eller spesielle. Fokuset kan ligge på enkelte stiler eller øl innenfor ulike kategorier. Felles for bryggerne er at de strekker seg lagt i kunsten å brygge godt øl, for en mer og mer kresen kunde.


how to add a google map to a website

Påmelding til kurs/smakinger er bindende. Ved påmelding godtar du våre betingelser.  

Neste smaking

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort – ølsmaking med bryggerier

Dette kurset finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om en lokal aktør.

Ølsmaking 60 min (Oslo) – alternativer