Øl og whisky smaking – det blir perfeksjon

Øl og whiskysmaking. Bilde av malt.

Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig forskjellige ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.

  • Pris: 775,-
  • Varighet: 90 minutter
  • Aldersgrense: 20 år
  • Kurssted: Ølakademiet, Thorvald Meyers gate 71a, 0552 Oslo

Øl og whisky i kombinasjon – Smak, fag og historie

Whisky og øl deler mye, men det er liten tvil om at øl ble laget før whisky. Og med tanke på de samme råvarene kan man si at slektskapet mellom disse to drikkene er tett, man kan faktisk si at whisky er lillesøstera til ølet.

Den sterke lillesøstera – Men selv om whisky egentlig er destillert øl, har øl og whisky store kontraster. En brygger og en destillatør jager etter ganske forskjellige resultater. Nå kan du bli med på et lærerikt og folkelig kurs med store kontraster i aroma og smak.

På smakingen blir det fag, praktiske øvelser i whisky-nytelse og smaking med øl i kombinasjon. Du vil lære mer om sensorikk, råvarer, destillering, fatlagring, historie og myter.

Kurset passer for alle som elsker øl og whisky – og har lyst til å lære mer!

Velkommen til en lærerik aften!

Drikker du whisky eller whiskey?

Vis kart

Påmelding til kurs/smakinger er bindende. Ved påmelding godtar du våre betingelser.  

Neste smaking

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort – øl og whisky smaking

Dette kurset finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om en lokal aktør.

Øl og whisky smaking – alternativer