kr 695,00
På lager
Vi kan levere gavekortet direkte til mottaker for deg! Fyll ut navn og e-post til den som skal ha gavekortet, skriv en personlig hilsen og velg dato for utsendelse. Da sender vi gavekortet på e-post til jubilanten om formiddagen på valgt dato!
Nyttig informasjon
Øl og akevitt i kombinasjon er en klassiker. Men hvordan skal man egentlig sett øl til akevitt eller akevitt til øl?
Bli med Ølakademiet gjennom den gode historien om «livets vann».
Noe av det du får lære og oppleve;
Hva er det som skiller akevitt, norsk akevitt og linjeakevitt? Hvordan lages og lagres de, hvordan oppstår forskjellene – og hvilke retter passer de forskjellige akevittene best til.
Visste du forresten at norsk akevitt lages på potet, og ikke korn, som i andre land?
Her finner du oppsatte datoer for individuelle gjester. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Gjenta påmeldingen for hver deltaker. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Gavekortet skal i tillegg medbringes på kurset – enten som utskrift eller digitalt.
Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtatt våre vilkår.
På lager
Bjørn Olstad –
Koselig og interessant. Foredragsholder var kunnskapsrik og informasjonen var lærerikt. Kunne gjerne vært litt mer akevitt i glasset, og at man kunne si noe mer om både øl og akevitt sett opp i mot forskjellige matretter, ikke bare ribbe og fisk fra Norge.
Dyktig arrangør
Dag Harald Østlie –
Hyggelig, interessant og lærerikt. Kunne gjerne vært litt mer spennende akevitter 🙂
Dyktig arrangør.
Randi Mathiesen –
Super opplevelse og flink kursleder